Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

MTV: Sami Pajari toi historiallisen junioreiden rallin MM-tittelin Suomeen

Sami Pajari rallikuski JWRC
AOP

19-vuotias Sami Pajari kuittasi suomalaisittain ainutlaatuisen saavutuksen, kun hän toi Suomelle historian ensimmäisen juniorien rallin MM-tittelin. Voitto varmistui Katalonian MM-rallissa.

Sami Pajari nousi JWRC-luokan kärkeen lauantaiaamuna, kun hänen kanssaan mestaruudesta taistellut britti Jon Armstrong teki ajovirheen ja juuttui pellolle viideksi minuutiksi. Mestaruus sinetöityi lopulta kauden toisella luokkavoitolla. Suomalaisten kaksoisvoiton junioriluokassa varmisti Lauri Joona. Armstrong jäi neljänneksi.

Pajari vei mestaruustaistelun Armstrongia vastaan nimiinsä pistein 120-107. Pajarin kartturina toimi Marko Salminen. Samalla Pajarista tuli historian ensimmäinen suomalainen junioreiden maailmanmestari. Hän on myös vuodesta 2001 kilpaillun luokan nuorin mestari.

– En tiedä, mitä sanoa, Pajari sanoi makean naurun saattelemana kuultuaan WRC All Live -lähetyksessä saavutuksestaan heti viimeisen erikoiskokeen maalissa.

– Nuo ovat todella isoja sanoja. En tiedä, mitä sanoa. Olen niin kiitollinen monille ihmisille, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi. Ympärilläni on monia ihmisiä, jotka ansaitsevat tämän. En se ollut pelkästään minä. Mutta hyvä näin ja kiitos kaikille.

Kuljettajat kilpailevat junioriluokassa keskenään samanlaisilla yksilitraisilla Ford Fiesta R2 -autoilla.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli