Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Pohjois-Irlanti tähtää WRC:n kilpailukalenteriin

Pohjois-Irlanti
AOP

Pohjois-Irlanti havittelee toista WRC-rallia Isoon-Britanniaan alkuperäisen Ison-Britannian MM-rallin rinnalle.

Viime perjantaina pidetyn FIA World Motor Sport Councilin jälkeen Rallin maailmanmestaruussarja WRC julkaisi ensi vuoden aikataulun, ja 18.-21. elokuuta kalenteriin on merkitty asfalttiralli, jonka paikka on vielä vahvistamatta.

Kansainvälinen autoliitto FIA on ilmaissut toiveensa palata Isoon-Britanniaan, joka isännöi viimeksi rallia vuonna 2019 Walesissä, ennen kuin korona peruutti viime vuoden tapahtuman.

Iso-Britannian rallin järjestäjät harkitsivat tapahtuman siirtämistä Pohjois-Irlantiin tänä vuonna, mutta tarjous ei onnistunut varmistamaan vaadittua kahden miljoonan punnan rahoitusta korona-epävarmuuden vuoksi. Sen seurauksena Belgian Ypres-ralli sai tällä kaudella debyyttinsä.

Belfastilainen liikemies Bobby Willis johtaa Pohjois-Irlannin WRC-pyrkimyksiä. Tapahtuma oli kuuden ehdokkaan joukossa, jotka kilpailivat neljästä vapaasta paikasta heinäkuussa julkaistussa osittaisessa yhdeksän kierroksen WRC-kalenterissa.

Pohjois-Irlannissa ollaan toiveikkaita, että kauden 2022 aikatauluun löytyisi heille paikka.  Motorsport UK on edelleen täysin sitoutunut tuomaan WRC:n takaisin Isoon-Britanniaan ensi vuonna ja toteaa sen myös lausunnossaan.

– Motorsport UK on sitoutunut tuomaan MM-rallin takaisin Isoon-Britanniaan, ja sen taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset sekä sen tarjoama maailmanlaajuinen kattavuus, jota se toisi, saavat tukea korkeimmalla tasolla, mukaan lukien Kaikkien puolueiden parlamentaarinen ryhmä moottoriurheilulle, lausunnossa todetaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli