Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Pohjois-Irlanti tähtää WRC:n kilpailukalenteriin

Pohjois-Irlanti
AOP

Pohjois-Irlanti havittelee toista WRC-rallia Isoon-Britanniaan alkuperäisen Ison-Britannian MM-rallin rinnalle.

Viime perjantaina pidetyn FIA World Motor Sport Councilin jälkeen Rallin maailmanmestaruussarja WRC julkaisi ensi vuoden aikataulun, ja 18.-21. elokuuta kalenteriin on merkitty asfalttiralli, jonka paikka on vielä vahvistamatta.

Kansainvälinen autoliitto FIA on ilmaissut toiveensa palata Isoon-Britanniaan, joka isännöi viimeksi rallia vuonna 2019 Walesissä, ennen kuin korona peruutti viime vuoden tapahtuman.

Iso-Britannian rallin järjestäjät harkitsivat tapahtuman siirtämistä Pohjois-Irlantiin tänä vuonna, mutta tarjous ei onnistunut varmistamaan vaadittua kahden miljoonan punnan rahoitusta korona-epävarmuuden vuoksi. Sen seurauksena Belgian Ypres-ralli sai tällä kaudella debyyttinsä.

Belfastilainen liikemies Bobby Willis johtaa Pohjois-Irlannin WRC-pyrkimyksiä. Tapahtuma oli kuuden ehdokkaan joukossa, jotka kilpailivat neljästä vapaasta paikasta heinäkuussa julkaistussa osittaisessa yhdeksän kierroksen WRC-kalenterissa.

Pohjois-Irlannissa ollaan toiveikkaita, että kauden 2022 aikatauluun löytyisi heille paikka.  Motorsport UK on edelleen täysin sitoutunut tuomaan WRC:n takaisin Isoon-Britanniaan ensi vuonna ja toteaa sen myös lausunnossaan.

– Motorsport UK on sitoutunut tuomaan MM-rallin takaisin Isoon-Britanniaan, ja sen taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset sekä sen tarjoama maailmanlaajuinen kattavuus, jota se toisi, saavat tukea korkeimmalla tasolla, mukaan lukien Kaikkien puolueiden parlamentaarinen ryhmä moottoriurheilulle, lausunnossa todetaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli