Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lahti Basketballin neljä pelaajaa loukkaantui auto-onnettomuudessa

koripallo
AOP

Koripalloliigan Lahti Basketball tiedotti sunnuntaina joukkueen neljän pelaajan joutuneen auto-onnettomuuteen. Tapaus aiheuttaa myös yhden ottelusiirron.

Onnettomuus tapahtui myöhään lauantai-iltana sen jälkeen, kun Lahti Basketball oli voittanut kotonaan Loimaan Bisonsin 89–86. Seuran toiminnanjohtajan Roope Suonion mukaan ajo-olosuhteet olivat onnettomuuden aikaan olleet huonot ja tien pinta liukas.

– Auto, jossa oli neljä meidän pelaajaa, oli suistunut tieltä. Pelaajat ovat loukkaantuneet, mutta hengenvaaraa ei ole. He ovat sairaalahoidossa, Suonio kertoi Ylen haastattelussa.

Onnettomuus tapahtui Suonion tietojen mukaan myöhään lauantai-iltana, noin puolen yön aikoihin, ja tarkempi tapahtumapaikka on lähellä Mäntsälää. Suonio kertoo, että jokaisella onnettomuuteen joutuneella on hieman erilaisia vammoja, mutta hän ei halua avata niitä tarkemmin.

– Täytyy olla todella kiitollinen, että meillä edelleen on nämä neljä pelaajaa. Tämä on tietysti meille kaikille järkytys. Puhutaan aika paljon isommista asioista kuin koripallosta. Meillä on vahva yhteisö ja me kyllä selviämme tästä, Suonio totesi.

Suomen Koripalloliitto Ry:n kilpailujaos hyväksyi tapahtuneen johdosta haetun keskiviikkona 20.10. pelattavan BC Nokian ja Lahti Basketballin välisen Korisliiga-ottelun siirron pelattavaksi keskiviikkona 27.10.

Kilpailusääntöjen 19 § mukaisesti huippu- ja kilpakoripallosarjoissa ottelu voidaan siirtää ainoastaan ylivoimaisen esteen takia tai erittäin painavista syistä. Kilpailujaos katsoo saamansa selvityksen perusteella kyseessä olevan erittäin painavat syyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo