Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomen alppihiihtäjien maailmancup-avaus sujui mollivoittoisesti

Samu Torsti alppihiihto
AOP

Alppihiihdon maailmancup avattiin viikonloppuna perinteisellä Itävallan Söldenin jäätikkökilpailulla. Miesten kilpailussa suomalaisista oli mukana Samu Torsti, jonka odotukset olivat kauden alla korkealla.

Samu Torsti jäi kilpailun ensimmäisen laskun vieneestä Roland Leitingerista 2,67 sekuntia ja viimeisestä toisen kierroksen paikasta 65 sadasosaa.

– Totta kai tulos oli pettymys, viimeiset 3-4 viikkoa on menneet hyvin. Yleisesti ottaen se miltä lasku tuntui ja miten se tuli tuntui ihan hyvältä. Jyrkkä pätkä on täällä poikkeuksellinen ja tällä kertaa en saanut siitä oikein minkäänlaista otetta, Torsti kommentoi SkiSport Finlandin tiedotteessa.

Torstin kausi jatkuu maailmancupin osalta Itävallan Lechissä parisuurpujottelulla, mikäli kilpailu päästään lumitilanteen salliessa laskemaan.

– Pitää katsoa isoa kuvaa. Kausi on pitkä ja seuraavaan kisaan on vielä paljon aikaa. Jatketaan eteenpäin.

Lauantaina lasketussa naisten avauksessa Erika Pykäläinen jäi kauas tavoitellusta toisen kierroksen paikasta. Yhdysvaltain Mikaela Schiffrin juhli jo uransa 70. voittoa kiertueella. Sveitsin Lara Gut-Behrami antoi kuitenkin kovan vastuksen (+0.14 sekuntia) ja naisten kaudesta voidaankin odottaa jännittävää myös muiden kärkilaskijoiden päästessä vauhtiin.

Pykäläisen onnistuneet treenilaskut eivät siirtyneet vielä Söldenissä kilpailuun.

– Oli itselle ja varmasti tiimille myös pettymys, odotukset olivat kovat tähän kisaan. Jyrkkä koitui kohtaloksi, mutta laskuun osui myös hyviä pätkiä. Loppu tuli hyvin ja on kiva nähdä, että vauhti on siellä, Pykäläinen harmitteli.

Pykäläinen kertoi jatkavansa pettymyksestä huolimatta hyvillä fiiliksillä kohti Levin kotikilpailua. Naiset kilpailevat Levillä kaksi pujotteluosakilpailua 20.-21.11.

– Tänään emme olleet vielä valmiita etenemään toiselle kierrokselle. Kilpailu oli tänään erittäin kova naisille ja kaikilta vaadittiin lähes täydellistä onnistumista toisen kierroksen paikkaan. Valmistautuminen kauteen on kuitenkin sujunut hyvin ja tältä joukkueelta voi odottaa pisteitä seuraavissa kilpailuissa, naisten päävalmentaja Nicolas Burtin kommentoi.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu