Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigassa vierasvoittoja lauantaina

Korisliigaa
AOP

Suomen koripallon pääsarjassa Korisliigassa nähtiin lauantain kolmen ottelun kierroksella ainoastaan vierasvoittoja. Korisliigassa on pelattu käytännössä jokaisen joukkueen toimesta nyt seitsemän ottelua ja Karhu Basket johtaa sarjaa, sillä joukkue on onnistunut voittamaan kaikki seitsemän otteluaan. Helsinki Seagulls on toisena kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla.

Lauantain kierroksella Bisons Loimaa taipui kotonaan Kobrille 72-64 -lukemin, Tampereella Pyrintö taipui kymmenellä pisteellä Lahti Basketballille 100-90 -lukemin ja kolmannessa ottelussa Uudenkaupungin Korihait taipui kahdella pisteellä Kouvoille 78-76 -lukemin.

Loimaalla ottelu alkoi tasaisesti, kun ensimmäinen neljännes päättyi tasalukemiin 23-23, mutta tämän jälkeen vieraat menivät menojaan. Ottelussa Kobrien Christian Lutete heitti 24 pistettä ja otti viisi levypalloa. Bisonsin Zach Thomas teki tupla-tuplan heittämällä 21 pistettä ja ottamalla 14 levypalloa.

Tampereella nähtiin iso yllätys, kun Lahti Basketball otti voiton. Ensimmäinen jakso oli tasainen, mutta tauolle mentiin Lahden kahden pisteen johdossa. Kolmannella neljänneksellä Lahti heitti 30 pistettä ja karkasi kuuden pisteen johtoon. Neljännellä neljänneksellä Lahti jatkoi korkealla tasolla pelaamistaan ja heitti 29 pistettä karaten voittoon. Lahden tehokkain oli Ricky Waxlax, joka heitti 26 pistettä. Kanadalainen Shaquille Keith heitti Pyrinnöltä 25 pistettä ja otti seitsemän levypalloa.

Uudessakaupungissa ekalla jaksolla Kouvot karkasi kuuden pisteen johtoon. Toisella jaksolla Korihait oli parempi, mutta ei onnistunut nousemaan kahta pistettä lähemmäksi. Kouvoilta kanadalainen Isiah Osborne heitti 21 pistettä ja otti viisi levypalloa. Korihailta yhdysvaltalainen Unique McLean oli tehokkain heittämällä 19 pistettä ja ottamalla kolme levypalloa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo