Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

LS: Korisliigan Korihait suurien pelaajamuutosten kourissa

Jarno Nikula päävalmentaja Korihait
AOP

Länsi-Suomi-lehden haastattelussa Korisliigan Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula kertoi, että kautensa surkeasti aloittanut Korihait on tehnyt peliliikkeitä pelaajistonsa suhteen.

Korihaiden Unique McLean sai viime viikolla lähtöpassit. Jalen Henry ilmoitti viikonloppuna, että hän on päättänyt lähteä itse. Ja jo aiemmin purettiin Koby Thomasin sopimus. Korihaissa on tapahtunut melkoista liikehdintää viime viikkojen aikana.

– Varmaan tulee muutenkin muutoksia. Uniquen sopimus purettiin, hän oli yksi palanen, ja hänet nyt laitettiin pois, Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula kommentoi Länsi-Suomen haastattelussa.

– Tarkoitus on tehdä yksi muutos vielä ainakin. Pelaajia on tässä kaksi viikkoa kartoitettu, mutta ei ole vain löydetty. Rahakin ratkaisee.

Se ratkaisi myös Henryn kohtalon. Amerikkalaislaituri päätti tarttua sopimukseensa kirjattuun ulosostopykälään ja siirtyi kesken kauden Unkarin pääsarjaseura BC Körmendin väreihin.

– Henry käytti ulosostomahdollisuutensa, kun hänellä sellainen sopimuksessa oli. Hän sai rahakkaan sopimuksen, ja sille me emme mitään voi, Nikula toteaa.

Henry ehti pelata tällä kaudella Korihaissa kahdeksan ottelua pistekeskiarvolla 12,9. Menossa oli hänen toinen kautensa Korihaissa, ja myös edellinen päättyi seurasiirtoon kesken kaiken.

– Kyllä hän rupesi ajoissa puhumaan, että hän tällaisen tarjouksen on saanut. Olisin silti odottanut, että hän nyt tällä kertaa olisi pelannut kauden loppuun meillä, mutta näillä mennään, Nikula harmittelee.

Kommentti ei tarkoita sitä, että ”näillä mentäisiin” kausi loppuun, mutta tämä viikko todennäköisesti kylläkin. Korihait pelaa kaksi vierasottelua, tiistaina BC Nokiaa vastaan ja lauantaina Kauhajoen Karhun vieraana.

Lähtökohtaisesti uusikaupunkilaiset pelaavat ne kahdella ulkomaalaispelaajalla. Thomasin tilalle tullut Jalen Jackson ja kauden alusta mukana ollut Deng Riak ovat toistaiseksi ainoat vierastyöläiset.

– Meillä on niin sanotusti tarjouksia sisällä, mutta se ei käy käden käänteessä. Tämä viikko mennään todennäköisesti näin, Nikula toteaa.

– Isosta päästä meillä on vajausta, ja isoon päähän me pelaajaa haemme.

Lähde: Länsi-Suomi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo