Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Dakar-rallissa sattunut räjähdys paljastui tutkinnassa terroriteoksi

Dakar-ralli 2023
AOP

Dakar-rallin järjestäjä Amaury Sport Organisation ASO on antanut varoituksen maratonin avauspäivänä Saudi-Arabian Jeddassa tapahtuneen auton räjähdyksen jälkeen, jossa yksi rallin kuskeista loukkaantui.

Kautta aikojen 44. Dakar-ralli alkoi Saudi-Arabian Jeddasta uudenvuodenpäivänä lyhyellä 19 kilometrin prologilla. Päähuomio kuitenkin ohjautui kuitenkin nopeasti uudelleen kello 18.30 ikävään suuntaan kisajärjestäjä Amaury Sport Organisation ASO:n virallisella lehdistötiedotteella, joka antoi turvallisuusvaroituksen kaikille Dakar-ralliin osallistuville tahoille.

Tiedote oli seurausta Jeddassa Hotel Donatello -hotellin ulkopuolella 29. joulukuuta sattuneesta räjähdyksestä, jossa oli osallisena kuusi Sodicars Racing -tallin jäsentä. Yksi kuusikosta loukkaantui.

ASO:n 30. joulukuuta antamassa ensimmäisessä lausunnossa todettiin, että se oli tietoinen tapauksesta, ja selitti, että kuljettaja Philippe Boutronia hoidettiin sotilassairaalassa Jeddassa.

ASO lupasi tutkia tapauksen ja välittää lisätietoja, kun niitä on saatavilla, sanoen, että se on jatkuvasti yhteydessä paikallisiin viranomaisiin “toteuttaakseen kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen kaikkien Dakar 2022 -tapahtuman osallistujien ja fanien täyden turvallisuuden”.

Lauantaina seurasi toinen viesti, jossa kerrottiin, että Boutron “kärsi vakavia vammoja jalkaansa ja joutui leikkaukseen”. Häntä valmistellaan kotiutettavaksi Ranskaan.

– Hänen ajoneuvonsa pysähtyi äkillisesti räjädyksen, jonka alkuperää ei vielä tässä vaiheessa tiedetä, seurauksena, tiedotteessa todettiin.

ASO tutkii tapausta Saudi-Arabian poliisin kanssa, joka ei ole vielä sulkenut pois, oliko kyseessä “pahantahtoinen teko”.

Dakar-järjestäjä on päättänyt vahvistaa entisestään turvallisuutta.

– Koko reitti, hotellit ja leiriytymispaikat hyötyvät näin ollen merkittävästä turvallisuuden lisääntymisestä. Tässä yhteydessä pyydämme teitä noudattamaan suurinta valppautta, tiedotteessa todetaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli