Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golfin uusi Super Golf League -kiertue vastatuulessa – Usea huippupelaaja ottanut epäilevän kannan

golf
AOP

PGA Tour on golf-ammattilaisten suurin ja tunnetuin maailmankiertue. Parhaillaan puuhataan kuitenkin samalla myös uutta Super Golf Leagueta, jonka takana on saudiarabialainen rahoitus. Yhdysvaltalaismedia CBS:n mukaan uusi kiertue ei kuitenkaan saa varauksetonta kannatusta ammattilaisten keskuudessa.

Yhdysvaltalaismedia CBS:n mukaan keskustelu uudesta Super Golf Leaguesta ei ole koskaan ollut kovempaa kuin tällä viikolla vuoden 2022 Genesis Invitationalin aikana.

Yhtenä uuden kiertueen kannattajana tunnetun golf-ammattilaisen, yhdysvaltalaisen Kramer Hickokin, mukaan 17 golfaajaa on ilmoittautunut olevansa valmis siirtymään pelaamaan Super Golf Leagueen PGA Tourin sijasta. Uusi kiertue rahoitetaan Saudi-Arabian hallituksen tuella ja sitä pelataan Asian Tourin lipun alla.

Huhuissa on pyörinyt muun muassa yhdeksännumeroisia allekirjoitusbonuksia ja visioita kiertueen matkaamisesta ympäri maailmaa. Mukana on myös suurempia palkkiosummia ja kilpailuja ilman PGA Tourilta tuttua leikkuria, joka tiputtaa kahden kierroksen jälkeen aina heikoimmat pelaajat pois kisasta.

Yksi aiheesta puhunut golf-ammattilainen on australialainen Adam Scott. Mies on kertonut vannoneensa pitävänsä salaisuudet, mutta oli valmis myös hieman raottamaan salaisuuksien verhoa.

– Luulen, että heidän ehdottamansa aikataulu on erittäin houkutteleva luultavasti useimmille golfaajille. Riippuen siitä, mitkä ovat tavoitteesi golfissa, mielestäni aikataulu on erittäin houkutteleva. Tältä puolelta katson, että harkitsisin sen tekeväni, ehdottomasti. Elämäntyylin kannalta kyllä, australialainen pyöritteli.

Maailman kolme huippugolffaria eivät ole yhtä innokkaita

CBS haastatteli Super Golf Leaguen tiimoilta myös kolmea maailman ehdottomaan eliittiin kuuluvaa pelaajaa. Pohjoisirlantilainen Rory McIlroy näki uudessa kiertueessa uhkakuvia.

– Luulen, että olen innostunut. Se tuntuu vain valtavalta riskiltä. Voin ehkä ymmärtää sen kavereille, jotka ovat tulossa uransa jälkimmäisiin vaiheisiin. En tiedä. Luulen, että sitä kilpaileva golfliiga ei ole oikeastaan. Sitä he eivät halua, vai mitä?

– He eivät halua jonkinlaista liigaa, joka on kuin Mestarien kiertueen esiosa. Ymmärrän sen taloudellisen osan kavereille, jotka ovat myöhemmässä vaiheessa urallaan. Katsot ihmisiä, jotka ovat jo sanoneet ei – John Rahm, maailman ykkönen, Collin Morikawa, minä. Maailman huippupelaajat sanovat ei, joten se on kertoa sinulle jotain, McIlroy totesi.

Espanjalainen Rahm ei uskonut haastattelussa, että kaikki juoksevat vain rahan perässä.

– Olen sanonut sen monta kertaa lehdistötilaisuuksissa ennenkin: en tee tätä rahan takia, mikä on minusta ainoa vetoomus mennä sinne. He heittelevät sinua numeroilla ja sen oletetaan tekevän vaikutuksen ihmisiin. Olen tässä lajissa rakkaudesta golfiin ja peliin ja tullakseni mestariksi, eikö niin?

– Kasvoin katsellessani monien mahtavien pelaajien pelaavan mahtavia kisoja, kuten tämä, ja näillä asioilla on historiaa ja perintöä. Se on jotain, joka vetoaa minuun paljon, Rahm totesi Genesis Invitationalissa.

Yhdysvaltalainen Morikawa puolusti omassa puheenvuorossaan PGA Touria.

– Saudi-asioissa kannatan PGA-kiertuetta. Olen ollut ammattilainen kaksi ja puoli vuotta. Olen koko elämäni ajatellut PGA-kiertuetta. Olen ajatellut pelata Tiger Woodsia vastaan, lyödä hänen ennätyksiään, mitä tahansa, jotain, mikä ei ehkä ole edes murrettavissa, mutta minulla ei ole koskaan tullut mieleen “Mitä on tarjolla?”

– En ole koskaan ajatellut mitään muuta; se on aina ollut PGA Tour. Onko se avannut meille ammattilaisgolfaajille asioita, jotta voimme avata asioita PGA Tourille ja katsoa, ​​mitä tehdä paremmin? Ehdottomasti. Olemme nähneet paljon muutoksia: osa hyviä, osa huonoja, osa, joita tullaan vielä korjaamaan, olen varma, että ajan myötä, Morikawa painotti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf