Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Todellista eurooppalaista urheiluhenkeä – Ukrainan nuorille urheilijoille hetkellinen pako sodan jaloista

Vuokatti
AOP

Suomen olympiakomitea julkaisi ukrainalaisittain ilouutisia keskiviikkona. Ukrainan nuorten joukkue pääsee matkustamaan Suomeen ja osallistuu Vuokatissa sunnuntaina alkaville Euroopan nuorten talviolympiafestivaaleille. Asiaan saatiin vahvistus tiistai-iltana.

Suomen oUkrailympiakomitea ja Euroopan nuorten talviolympiafestivaalien EYOF 2022 Vuokatin järjestelykomitea ovat tyytyväisiä, että Ukrainan nuorille urheilijoille saatiin järjestettyä mahdollisuus osallistumiseen. Joukkueen koko on yhteensä 42 henkilöä, joista 28 on urheilijoita ja 14 joukkueen taustahenkilöitä, kuten joukkueen johtoa, valmentajia ja huoltajia.

– Joukkueen osallistuminen mahdollistui laajan kansainvälisen ja kansallisen yhteistyön tuloksena. Euroopan olympiakomitean EOC:n lisäksi työssä ovat olleet mukana joukko Euroopan kansallisia olympiakomiteoita, Suomen olympiakomitea ja Vuokatin kisojen järjestelykomitea.

– Erityinen kiitos kuuluu yrityksille, joista suurin osa Kainuusta, heidän antamastaan taloudellisesta tuesta sekä Luhta Sportswear Company Oy:lle joukkueen varustamiseen osallistumisesta, Suomen olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen kiitteli.

Myös Ukrainassa ollaan riemuissaan tapahtumien saamasta käänteestä.

– Olemme erittäin kiitollisia tästä laajasta tuesta, jota olemme saaneet eurooppalaiselta olympiaperheeltä, kollegoilta ja tavallisilta ihmisiltä. Nämä eri tahot ovat mahdollistaneet Ukrainan nuorten pääsemisen osaksi olympialiikettä näinä kansallemme ja maallemme tärkeinä päivinä.

– Nuoret saavat mahdollisuuden olla yhdessä muiden maiden nuorten kanssa ja pääsevät kehittymään urheilussa, joka on väline rauhaan ja ihmisarvojen puolustamiseen, Ukrainan nuorten joukkueen johtaja Anna Sorokina riemuitsi.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Talviurheilu