Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Ralli

Rallilegenda Juha Kankkunen himoitsee päästä uuden WRC-auton rattiin

Juha Kankkunen rallilegenda
AOP

Suomen ehdottomiin rallilegendoihin kuuluva Juha Kankkunen kertoi Motorsportin haastattelussa haaveilevansa paluusta WRC-auton rattiin.

Nelinkertainen rallin maailmanmestari Juha Kankkunen kertoi kartoittavansa mahdollisuutta testata vuoden 2022 WRC-autoa kuluvan kesän aikana. 63-vuotias Kankkunen paljasti halunsa hypätä yhden uuden sukupolven hybridiauton ratin taakse vieraillessaan viime viikonloppuna Sardinian MM-rallissa rengastoimittaja Pirellin vieraana.

Sen jälkeen kun Kankkunen vetäytyi MM-sarjasta vuonna 2002, Kankkunen on seurannut tiiviisti sarjaa, jonka hän voitti vuosina 1986, 1987, 1991 ja 1993 Peugeotin, Lancian ja Toyotan tehdastalleissa. Viimeisen kisansa mies ajoi vuonna 2010 Suomen rallissa M-Sportin riveissä. Edellisen kerran mies testasi WRC-autoa vuonna 2019.

Kankkunen kertoi haastattelussa, ettei halua kilpailla kilpailussa Rally1-autolla, mutta haluaa ymmärtää, mitä nykyiset kilpailijat kokevat vuoden 2022 MM-sarjassa.

– Toivon, että pääsen testaamaan hybridiä kesällä. Haluan vain mennä kokeilemaan sitä ja vähän mennä ja pystyä erottamaan ero viime vuoden autoon.

– Olen ajanut paljon autoja. Se on mielenkiintoista, koska ne ovat hieman erilaisia ​​kuin viime vuoden auto, koska se on hieman raskaampi, mutta siinä on paljon enemmän tehoa, kun voi käyttää hybridiä. Ne ovat lähelle 500 hevosvoimaa jonkin aikaa. Viimeaikaiset autot ovat hyviä, olen ajanut autoilla, joilla on niin paljon helpompi ja hyvä ajaa.

Kankkunen naurahtaa myös, että ralli on nuorempien miesten laji.

– Sanotaan, että vanha mies osaa ajaa 90 prosentilla, mutta viimeinen kymmenen prosenttia on nuorille. Ne ovat kauniita ja hyviä autoja ajaa, aerodynamiikka ja jousitus ovat loistavat, mutta niin se tekniikka menee.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli