Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vapaaottelulegenda Cain Velasquezin oikeussoppa paisuu – Tuoko vetoomus muutosta?

Cain Velasquez vapaaottelija showpainija USA
AOP

Kuten eilen kirjoitimme, entisen tähtivapaaottelijan Cain Velasquezin tilanne murhanyrityssyytteensä kanssa ei ole edennyt toivotunlaisesti. Nyt miehen asianajaja on kuitenkin yrittänyt taas edistää asioita.

Entistä vapaaottelijaa Cain Velasquezia syytetään Harry Goularten murhayrityksestä. Goulartea puolestaan syytetään Velasquezin neljävuotiaan pojan seksuaalisesta ahdistelusta, joten kyseessä on monisyinen soppa.

Velasquezin johtava puolustusasianajaja Mark Geragos jätti keskiviikkona Yhdysvaltain Kaliforniassa San Joséssa sijaitsevaan 6. hovioikeuteen 246-sivuisen vetoomuksen, jossa hän pyysi vapauttamaan entisen UFC-mestarin, jolta Santa Claran piirikunnan korkein oikeus on evännyt kolme kertaa takuut.

Vetoomuksessaan Velasquezin puolustus pyytää “välitöntä vapauttamista kohtuullista takuita vastaan ​​tai asian palauttamista ylemmälle tuomioistuimelle nopeutettua käsittelyä varten” ja tuomioistuinta “myöntämään tällaisen muun asianmukaisen helpotuksen”.

Velasquez on ollut pidätettynä ilman takuita 28. helmikuuta lähtien, kun hänet pidätettiin murhan yrityksestä muun muassa aseisiin liittyvien syytteiden perusteella. Miehen kerrotaan ajaneen takaa lava-autoa, jossa oli Goularte, hänen äitinsä ja isäpuolensa. Velasquez ampui autoa ja osui isäpuoli Paul Benderiä käsivarteen.

Tuomari Shelyna Brown on kolme kertaa kuullut Geragosin perustelut Velasquezin takuiden puolesta​. Joka kerta hän on viitannut suuren riskin analyysiin kieltäytymisen syynä. Geragos on tarjonnut lukuisia ehtoja, mukaan lukien miljoonan dollarin takuita, siirtäminen pois osavaltiosta, 24/7 henkilökohtainen valvonta, sähköinen valvonta ja paljon muuta.

Vetoomus on hyvin valmisteltu

Vetoomuksessa Geragos viittaa kolmeen pääperusteeseen, jonka mukaan Velasquezin takuita koskeva päätös olisi kumottava. Lisäksi vetoomuksen mukaan Velasquez on ollut yhteistyöhaluinen koko oikeusprosessin ajan, eikä hänellä ole aiempaa rikostaustaa.

– Tutkintavankeusmääräys rikkoo Kalifornian ja USA:n perustuslain asianmukaista menettelyä koskevia lausekkeita.
– Tuomioistuin käytti harkintavaltaansa väärin kieltäessään takuita.
– Vaikka Velasquezin tutkintavankeus oli alun perin pätevä, hänen jatkuva tutkintavankeutensa muodostaa luvattoman rangaistuksen Kalifornian ja Yhdysvaltain perustuslain oikeudenmukaista menettelyä koskevien lausekkeiden vastaisesti.

Lisäksi puolustus valaisi kohtaamista Goularten kanssa. Puolustuksen mukaan kiista tapahtui, kun Velasquez ja hänen vaimonsa törmäsivät vahingossa Goularteen, kun he luulivat hänen olevan edelleen vankilassa heidän poikansa ahdistelusta.

Lisäksi puolustus huomauttaa, että Velasquezin aivoista on löydetty EEG-kuvauksissa vammoja ja hän kärsii mahdollisesti CTE:stä. Nämä saivat Velasquezin toimimaan impulsiivisesti ja että hänen impulsiivista päätöksentekoaan voidaan työstää lääketieteen ammattilaisten kanssa.

Puolustuksen väite vahingossa tapahtuneesta kohtaamisesta eroaa poliisin raportista, jossa todettiin, että sen “tutkinta osoitti, että Velasquez seurasi uhreja Patricia Goulartea ja Benderiä heidän asunnostaan ​​San Martinista Morgan Hillille ja sitten San Joséhen, missä Velasquez aloitti ampumisen uhrin autoa kohti.

Velasquezin on määrä palata oikeuteen 5. elokuuta esityskäsittelyä varten ja 19. elokuuta on varsinainen oikeuskäsittely. Samaan aikaan Goularte on kiistänyt syyllisyytensä rikolliseen toimintaan vapaaottelijan lapsen kanssa. Hänelle on määrä järjestää alustava oikeudenkäynti 20. syyskuuta. Velasquezin perheen Goulartesia ja Benderiä vastaan ​​nostaman siviilioikeudenkäynnin ensimmäinen istunto on asetettu 6. syyskuuta.

Jos Velasquez todetaan syylliseksi murhan yrityksestä, häntä uhkaa Kalifornian rikoslain mukaan vähintään 20 vuoden tuomio ja jopa elinkautinen vankeus. Hän saa lisävankeutta, jos hänet todetaan syylliseksi muihin syytteisiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit