Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Entinen olympiakultamitalistijudoka tuomittiin vankeuteen murhasta

judo
AOP

Maailman judopiirit järkyttyivät maanantaina, kun entinen olympiamitalisti, mongolilalainen Naidangiin Tüvshinbayar, tuomittiin murhasta.

Olympiajudon kultamitalisti ja Mongolian kansallisen olympiakomitean MNOC:n entinen puheenjohtaja Naidangiin Tüvshinbayar on tuomittu 16 vuoden vankeuteen murhasta.

Mongolian Ulaanbaatarin Khan-Uulin alueella sijaitseva tuomioistuin vangitsi Tüvshinbayarin lapsuudenystävänsä murhasta vuoden kestäneen oikeudenkäynnin jälkeen.

Tüvshinbayar hyökkäsi toisen judokan Erdenebileg Enkhbatin kimppuun, jonka väitetään olleen alkoholin vaikutuksen alaisena, 2. huhtikuuta 2021 raskaalla esineellä, jolloin hän joutui sairaalaan aivovammojen vuoksi, jotka aiheuttivat Enkhbatin kuoleman pian sen jälkeen.

Tüvshinbayar tuomittiin 20 päivän vankeuteen ennen kuin murhasyytteet nostettiin. Samalla mies erosi puheenjohtajuudestaan. Battushig Batbold nimitettiin hänen seuraajakseen.

Nyt 38-vuotias Tüvshinbayar voitti miesten alle 100 kilogramman judon kultamitalin Pekingissä 2008 ja sen jälkeen hopeaa Lontoossa 2012. Kulta oli Mongolian ensimmäinen olympialaisissa.

Tüvshinbayar toimi myös MNOC:n puheenjohtajana, ja hänet valittiin tehtävään elokuussa 2020 ja hän korvasi tehtävässä 19 vuotta toimineen Demchigjav Zagdsurenin.

Huhtikuussa 2021 Tüvshinbayar erosi tehtävästään 20 päivän vankeusrangaistuksen jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit