Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

E-urheilu

E-urheilujoukkue TSM jälleen myrskyn silmässä – Jo toinen johtohahmo sai kenkää

League of Legends taistelupeli
AOP

E-urheilujoukkue TSM:n taustoissa kuohuu jälleen, kun joukkueen johtohenkilöihin kuulunut Zhang “Peter Zhang” Yi sai pysyvän toimitsijakiellon Riot Games Inc:ltä, jonka julkaisemaa League of Legends -peliä TSM pelaa.

Yhdysvaltalainen pelitalo Riot Games Inc julkaisi tiistaina tiedotteen, jonka mukaan yrityksen League of Legends -peliä pelaava TSM-joukkue menettää johtoportaaseensa kuuluvan Zhang “Peter Zhang” Yin pysyvästi. Syynä on Riotin asettama pysyvä toimitsijakielto.

Tiedotteen mukaan Yi rikkoi League Championship Series -sarjan sääntösarjaa sekä LCS:n kelpoisuus- ja vapautussopimusta ohjaamalla osia pelaajien palkoista Yin ja hänen työtovereidensa tileille johtamalla harhaan ja jättämällä korvaamatta entiselle TSM-pelaajalle täysin pelaajan auton myynnistä aiheutuneita korvauksia ja pyytämällä lainaa TSM:n pelaajilta ja henkilökunnalta.

Kurinpitopäätöksen mukaan kaikkien LCS-pelaajien ja henkilökunnan jäsenten on noudatettava LCS-sääntösarjaa. Lisäksi kaikkien valmentajien on hyväksyttävä ja allekirjoitettava LCS-kelpoisuus- ja vapautussopimus, kun ne lisätään LCS-luetteloon. LCS-sääntöjoukon osio 14.2.10 kieltää toiminnan, joka rikkoo LCS:n asettamien standardien eheyttä.

Lisäksi LCS:n kelpoisuus- ja vapautussopimuksen kohta 2 määrää, että LCS-pelaajat ja valmentajat sitoutuvat noudattamaan hyvän käytöksen, reilun pelin ja hyvän urheilun vaatimuksia. LCS voi ottaa huomioon raskauttavat seikat minkä tahansa määrätyn rangaistuksen vakavuuden osalta.

Yi jatkoi väärinkäytöksiään pitkään

Yi liittyi TSM:ään ensimmäisen kerran heidän Akatemiansa päävalmentajana marraskuussa 2018. Hän eteni TSM-organisaation läpi ja nousi pelaajakehityksen johtajaksi joulukuussa 2021. Koko TSM-työaikansa ajan Yi oli listattu Global Contract Databasessa valmentajana. Se on sopimustietokanta, joka hyväksyy ja allekirjoittaa LCS-kelpoisuus- ja julkaisusopimuksen kunkin LCS-kauden alussa.

18.3.2022 TSM irtisanoi Yin TSM:n pelaajien ja henkilökunnan esittämien eturistiriitojen ja epäeettisten käytäntöjen perusteella. TSM valitsi kolmannen osapuolen lakitoimiston tutkimaan näitä väärinkäytössyytöksiä. TSM ja kolmannen osapuolen asianajotoimisto tekivät täydellistä yhteistyötä Riotin tutkijoiden kanssa tarjoamalla kattavan yleiskatsauksen Yin käyttäytymisestä hänen ollessaan sidoksissa TSM:ään.

Joulukuun 2021 ja helmikuun 2022 välisenä aikana Yi siirsi noin 250 000 dollaria palkkamaksuja kahdelta TSM-pelaajalta. Kahden asianomaisen pelaajan oli määrä saada merkittävä osa palkoistaan ​​Kiinassa sijaitsevan kolmannen osapuolen kautta. Osapuoli hankki pelaajilta useita pankkitilejä palkkojen tallettamiseksi. Yi toimitti osapuolelle tilit oletettavasti pelaajien puolesta.

Toimitetut tilit olivat kuitenkin ylivoimaisesti sidoksissa Yihin. Tämän seurauksena suurin osa pelaajien palkoista ohjattiin Yin omistamille tileille.

Lisäksi todisteet viittaavat siihen, että työskennellessään TSM:ssä Yi jakoi ei-julkista tietoa TSM:n rekrytointipäätöksistä, mahdollisesti vastineeksi henkilökohtaisesta hyödystä.

Lisäksi Yi suostui lokakuussa 2021 myymään entisen TSM-pelaajan auton ja lähettämään pelaajalle kaikki myyntitulot. Arkistossa olevat todisteet osoittavat, että Yi vei pelaajaa harhaan ja ilmoitti useissa kohdissa pelaajalle, ettei hän voinut myydä autoa.

Maaliskuussa 2022 Yi sanoi pelaajalle, että hänen pitäisi olettaa, että Yi osti auton pelaajalta 80 000 dollarilla. Yi maksoi pelaajalle takaisin 35 000 dollaria. Jäljellä olevaa 45 000 dollarin velkasaldoa ei ole maksettu.

18. tammikuuta 2022 ja 18. maaliskuuta 2022 välisenä aikana Yi pyysi yhteensä kahdeksaa TSM-pelaajaa, joihin hänellä oli johtamisvalta, ja henkilöstön jäsentä lainaamaan hänelle noin 15 000 dollaria. TSM sai tietää Yin pyynnöstä 18. maaliskuuta 2022 ja ryhtyi välittömästi toimiin peruuttaakseen odottavat pankkisiirrot, mikä esti Yitä saamasta vähintään 20 000 dollaria lisää lainoja.

Tähän mennessä noin 4 500 dollaria on maksamatta pelaajille, jotka lainasivat rahaa Yille.

Tutkinnan aikana Riot-tutkijat, TSM ja TSM:n ylläpitämä kolmannen osapuolen asianajotoimisto tarkastelivat 12 todistajan haastatteluja, TSM:n jäsenten ja Yin välistä viestintää ja pankkisiirtotietueita. Lopuksi Riot-tutkijat pyysivät Yitä antamaan lausuntonsa yllä olevista väitteistä.

Yi antoi lausunnon, mutta ei toimittanut vakuuttavia todisteita, jotka kumoaisivat TSM:n ylläpitämän kolmannen osapuolen lakitoimiston toimittaman raportin tulosten paikkansapitävyyden.

Laittomuuksilla karu seuraus

Kurinpitopäätöksen mukaan Yi käyttäytyi epäeettisesti nykyisiä ja entisiä TSM-pelaajia ja henkilökuntaa kohtaan, mikä rikkoi LCS:n sääntösarjan sääntöä 14.2.10 ja LCS:n kelpoisuus- ja vapautuslomakkeen kohtaa 2. Tämän seurauksena Yi on asetettu pysyvään toimitsijakieltoon kaikista yhdistyksistä tai yhteyksistä joukkueeseen tai organisaatioon Riotin sanktioimissa kilpailuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta E-urheilu