Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Yle: Southwest motorsport -rallisprinttikilpailussa nähtiin hurja ulosajo: “Tavalliselle henkilöautolle olisi käynyt paljon huonommin”

ralli
AOP

Raaseporissa järjestettiin sunnuntaina Southwest motorsport -rallisprinttikilpailu. Tapahtuma sai kuitenkin kurjan päätöksen, kun yksi autokunta ajoi rajusti ulos ja koko kisa jouduttiin keskeyttämään.

Yle kertoi sunnuntaina, että yksi Southwest motorsport -rallisprinttikilpailuun osallistuneista autokunnista suistui kesken erikoiskokeen hypyn jälkeen oikealle tieltä ulos. Syynä oli Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Jukka Ekholmin mukaan kuljettajan ajoneuvon hallinnan menetys.

– Auto ajautui tieltä oikealle ja osui oikea kylki edellä puuhun, Ekholm kertoi.

Auto hajosi törmäyksestä kahtia. Kyydissä olleet kuljettaja ja kartanlukija loukkaantuivat, ja heidät vietiin saamaan kiireellistä hoitoa sairaalaan.

– He jäivät aluksi jumiin autoon. He olivat tajuissaan, kun lähtivät sairaalaan, Ekholm sanoo.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta yhden aikaan iltapäivällä. Sivullisille ei seurannut tilanteesta vahinkoa.

– Kyseessä oli tehdasvalmisteinen ralliauto. Siinä oli hyvät turvalaitteet ja -kaaret. Se pelasti paljon. Tavalliselle henkilöautolle olisi käynyt paljon huonommin, Ekholm sanoi.

Pelastuslaitokselta oli paikalla kolme pelastusyksikköä ja palomestari, ja ensihoidosta kaksi ambulanssia ja kenttäjohto. Tapahtuman järjestäjien puolelta mukana olivat turva-auto ja ensihoitoyksikkö.

Lähde: Yle

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli