Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golfari Lee Westwood kovassa sanaharkassa maanmiehensä kanssa: “Mikä hämmästyttävä todellisuudentaju!”

Lee Westwood golf Englanti
AOP

Huippugolfari Lee Westwood ajautui aiemmin tällä viikolla sanaharkkaan entisen huippujalkapalloilijan Gordon Armstrongin kanssa pelaamisestaan LIV Golf -kiertueella.

Englantilainen huippugolfari Lee Westwood kuuluu uudelle LIV Golf -kiertueelle siirtyneiden pelaajien nimekkäimpään kaartiin. Saudiarabialaisella rahoituksella pyörivä LIV on aiheuttanut runsaasti kalabaliikkia toiminnallaan ja kilpaileva PGA Tour -kiertue on jo jakanut pelikieltoja LIV-golfareille.

Westwoodin maanmies, entinen huippujalkapalloilija Gordon Armstrong, laukoi taannoin tiukkoja arvostelevia lausuntoja Westwoodista ja muista LIV:n golfareista. Westwood ei arvostanut Armstrongin puheita.

– Olet verrannut toisessa sarjassa pelaamista sellaiseen ihmiseen, joka syyllistyy jalkapallo-otteluiden tulosmanipulointiin? Mikä hämmästyttävä todellisuudentaju! Olen varma, että työnantajasi ovat innoissaan kuullessaan tämän logiikan, Westwood tylytti.

Armstrong vastasi Westwoodille myöhemmin sovittelevampaan sävyyn.

– Otit paljon enemmän rahaa, kun et todellakaan tarvitse sitä, mitä en koskaan sanonut rikolliseksi. Kuten Jon Rahm sanoi, et voi koskaan käyttää kaikkia rahojasi. Kuten sanoin, se on täysin pilannut maineesi eurooppalaisen golfin legendana, mies twiittasi.

Armstrong poisti kuitenkin myöhemmin twiittinsä ja pyysi anteeksi. Westwood myös kertoi antavansa anteeksi.

– Anteeksi siitä osasta, joka koski muita jalkapalloilijoita, se meni liian pitkälle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf