Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Activision Blizzard siirsi seksismikohussa ryvettyneen vaatimustenmukaisuusjohtajansa sivuun

Frances Townsend neuvonantaja Activision Blizzard Inc
AOP

Peliyhtiö Activision Blizzard Inc:n seksismikohun keskellä ryvettynyt vaatimustenmukaisuusjohtaja Frances Townsend on saanut lähtöpassit toimestaan. Yrityksestä nainen ei kuitenkaan poistu.

Vaatimustenmukaisuusjohtaja Frances Townsend, joka toimii myös yritysasioista vastaavana varatoimitusjohtajana peliyhtiö Activision Blizzard Inc:ssä, jättää tehtävänsä hoidettuaan sitä kaksi vuotta. Hänestä tulee hallituksen ja toimitusjohtajan Bobby Kotickin neuvonantaja.

– Fran teki todella poikkeuksellista työtä – itse asiassa neljää työtä – jatkuvasti kasvavilla vastuilla ja mitä esimerkillisimmällä työmoraalilla. Fran on myös tehnyt poikkeuksellista työtä vahvistaessaan vahvaa hallintoa ja noudattamista koskevia ohjelmia, joita meillä on kaikkialla yhtiössä, Kotick taustoitti.

Jen Brewer, eettisestä ja vaatimustenmukaisuudesta vastaava varatoimitusjohtaja, ja varatoimitusjohtaja Luci Altman vastaavat jatkossa Townsendin vanhoista työtehtävistä.

Townsend toimi aiemmin presidentti George W. Bushin Valkoisen talon terrorismin vastaisena neuvonantajana ja MacAndrews & Forbes Inc:n yleisneuvonantajana. Activision Blizzardilla Townsend sanoi keskittyvänsä asiakkaiden turvallisuuteen ja heidän henkilötietojensa turvallisuuteen.

Hän sanoi myös tutkivansa loot-laatikoita, joita joskus verrataan uhkapeleihin.

Heinäkuussa 2021, pian sen jälkeen, kun Kalifornian osavaltion virasto valitti, että Activision Blizzardissa harjoitettiin endeemistä seksismiä, Townsendin vastausta väitteisiin kritisoitiin voimakkaasti. Hän kuvaili niitä sisäisessä kirjeessään “tosiasiassa virheellisiksi, vanhoiksi ja kontekstistaan ​​irrallisiksi”.

Yli 2 000 yrityksen nykyistä ja entistä työntekijää allekirjoitti kirjeen, jossa Activision Blizzardin johtajien vastausta syrjintäjuttuihin kutsuttiin “inhottavaksi ja loukkaavaksi”. Kotick otti lopulta vastuun tapauksesta ja sanoi, ettei Townsendia pitäisi syyttää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu