Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Ralli

Melkoinen uutispommi – Rallin maailmanmestari nosti kytkintä

Ott Tänak ralli Hyundai
AOP

Rallimaailmassa kuultiin sunnuntaina todellinen yllätysuutinen, kun Hyundain mestarikuski Ott Tänak ilmoitti jättävänsä tallin tämän kauden päätteeksi.

Tiedote rallikuski Ott Tänakin siirtymisestä pois Hyundain WRC-tallista tuli vain muutama tunti Espanjan MM-rallin päättymisen jälkeen. Tiedotteessa todettiin, että marraskuun Japanin MM-ralli jää virolaiskuskin viimeiseksi eteläkorealaistallissa.

Tänak siirtyi Hyundaille kaudella 2020 Toyotalta hallitsevana maailmanmestarina. Kolme kautta ovat tuoneet melko hyvää menestystä, mies on ollut kuljettajien MM-taiston kärkikahinoissa joka vuosi, mutta matkassa on ollut myös mutkia. Huhut ovat kertoneet myös ongelmista tallin sisällä.

Tänak itse kommentoi siirtoaan tyynesti.

– Tämä on henkilökohtainen päätös, jonka olen tehnyt huolellisesti harkiten ja kunnioittaen tallia. Tunnen kuitenkin olevani urani vaiheessa, jossa minun on lähdettävä uuteen haasteeseen. Meillä on ollut hyvä kumppanuus kolmen viime kauden aikana, ja olen ylpeä saavutuksistamme.

– Olemme tehneet kovasti töitä yhdessä voittaaksemme vaikeita hetkiä, ja kuten olemme osoittaneet tänä vuonna, olemme siirtyneet oikeaan suuntaan. Tämän kauden toinen osa on osoittanut suoritustason, jonka voimme saavuttaa, kun asiat osuvat kohdilleen, mutta minulle on tullut aika jollekin uudelle. Kiitän tallia ymmärryksestä ja toivon heille kaikille hyvää.

Talli muistelee yhteistä aikaa lämmöllä

Hyundain oma tiedote oli samoilla linjoilla kuskin kanssa.

– Tänakin päätös erota Hyundai Motorsportista kolmen kauden jälkeen tulee aikaan, jolloin yhtiö harkitsi jo miehistökokoonpanoaan kaudelle 2023. Talli kunnioittaa kuljettajan pyyntöä ja muistelee monia positiivisia asioita ja yhteisiä hetkiä toisinaan kohdatuista vaikeuksista huolimatta.

Tallin apulaisjohtaja Julien Moncet kommentoi Tänakin lähtöpäätöstä haikeana.

– Otin lähtö on pettymys, mutta se on päätös, jota meidän on hyväksyttävä ja kunnioitettava. Hän on epäilemättä yksi maailman rallin parhaista kuljettajista, sillä meillä on ollut onni kokea omakohtaisesti voittoja, jotka olemme saavuttaneet yhdessä kolmen kauden aikana.

– Se on ollut vähän vuoristorataa. Pandemia vaikutti ensimmäiseen yhteiseen työskentelyvuoteen; tänä vuonna olemme kohdanneet uusia hybridisäännöksiä, jotka ovat varmasti olleet haastavia. Ott on osoittanut todellista johtajuutta työntääkseen itseään ja tiimiä parannuksiin ja palata voittojen tielle.

Moncet näkee tulevaisuudennäkymät positiivisina.

– Olemme viime aikoina rakentaneet positiivista vauhtia Hyundai i20 N Rally1:n kanssa. Tulemme kaipaamaan häntä, mutta se on myös meille tilaisuus ryhmitellä ja rakentaa uudelleen. Pohdimme jo vakavasti miehistömme kokoonpanoa kaudelle 2023, joten tämä päätös, vaikka se ei ole se, mitä halusimme, avaa meille erilaisia ​​mahdollisuuksia valmistautuessamme seuraavaan kauteen.

– Toivomme Otille ja Martin Järveojalle kaikkea hyvää heidän tulevaisuudessaan.

Tänakin tulevaisuudensuunnitelmista on kiertänyt vasta huhuja. Miehen on aavisteltu siirtyvän joko M-Sportille tai Toyotalle, mutta myös lopettaminen on elänyt huhuissa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli