Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Ralli

Rallikuski Esapekka Lappi saa huikean mahdollisuuden – Korvaa maailmanmestarin huipputallissa

Esapekka Lappi ralli Toyota
AOP

Yhdysvaltalaismedia DirtFish kertoi torstaina kovan huhun, kun se uutisoi rallikuski Esapekka Lapin siirtyvän Hyundaille ensi kaudeksi.

Mediatietojen mukaan rallikuski Esapekka Lappi ajaa Hyundain i20 N Rally1:llä ensi kaudella päästyään tallin kanssa koko ensi kauden kattavaan sopimukseen tällä viikolla. Tällä kaudella Lappi on ajanut osan rallin MM-sarjasta Toyotan riveissä.

Lappi on ajanut yhdessä Sébastien Ogierin kanssa rallin MM-sarjaa puoliksi tällä kaudella ja on vakuuttanut. Seitsemässä MM-rallissaan hän on ollut kolmesti palkintokorokkeella.

DirtFishin tietojen mukaan Lappi korvaa Hyundain jättävän Ott Tänakin tallissa. Tietojen mukaan Lappi peittosi loppukilvassa norjalaisen Andreas Mikkelsenin ja pohjoisirlantilaisen Kris Meeken.

Hyundain apulaistallipäällikkö Julien Moncet ei suostunut kommentoimaan kuskihuhuja.

– Tällä hetkellä monien kuljettajien ympärillä on paljon spekulaatioita ensi vuodesta. Kauden 2023 kokoonpanomme on vielä vahvistamatta ja tiedotamme aikanaan.

– Tällä hetkellä pääpainomme on Japanin ralli, mies kommentoi.

31-vuotias Lappi on ajanut rallin MM-sarjassa jo 11 vuoden ajan. Mies on esiintynyt niin Printsportin, Škodan, Toyotan, Citroënin, M-Sportin, Movisportin kuin RTE-Motorsportinkin riveissä. Lisäksi hän on niittänyt menestystä kotimaan rallipoluilla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli