Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Kevin Durant hehkuttaa NBA:n eurooppalaista supertähteä: “Hänen vartioimisensa tekee minusta paremman”

Luka Doncic
AOP

Dallas Mavericksin Luka Dončić kuuluu NBA:n valovoimaisimpien tähtipelaajien joukkoon. Slovenialainen on ollut tälläkin kaudella ilmiömäisessä iskussa ja hänen ottelukohtainen pistekeskiarvonsa on kirjoitushetkellä 34,3. Brooklyn Netsiä edustava Kevin Durant kertoo mielipiteensä Dončićista.

Luka Dončić on yksi tämän kauden suurimmista MVP-voittajasuosikeista. Slovenialainen johtaa liigan pistepörssiä, ja on kahminut tapansa mukaan myös paljon levypalloja ja syöttöjä.

Hänellä oli hiljattain kaksi vaisumpaa peliä Orlando Magicia ja Washington Wizardsia vastaan, mutta mies palasi jälleen omalle tasolleen tekemällä triplatuplan ja heittämällä 40 pistettä Blazersia vastaan.

Brooklyn Netsiä edustava Kevin Durant on myös löytämässä pelinsä ja auttamassa joukkuettaan takaisin voittojen tielle. Kaksi alkukauden tappioista on tullut juuri Mavericksiä vastaan. Dončić teki noissa peleissä 77 pistettä.

Durant esiintyi Dallasia vastaan edukseen ja kamppaili useaan otteeseen Dončićin kanssa. Mies kertoo nyt mielipiteensä slovenialaisesta.

– Luka pystyy määrittämäänä koko pelin tempon omalla pelaamisellaan. Hän saa joka kerta hyvän heiton aikaan, ja se on harvinaista sellaiselle, jolla on pallo koko pelin ajan.

– Hän on kehittänyt itsestään lähes täydellisen pelaajan, joten hänen vartioimisensa tekee minusta vain paremman. Hän on vahva ja pidempi kuin monet häntä vartioivat kaverit.

Lähde: Fadeaway World

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo