Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Memphis Grizzlies voittoon Oklahomaa vastaan: Huimassa pistetahdissa ollut tähtipelaaja loukkaantui

Memphis Grizzliesin Ja Morant heittää hypäriä. NBA
AOP

NBA:n Läntisen konferenssin kolmannella sijalla oleva Memphis Grizzlies voitti perjantaina Oklahoma City Thunderin pistein 121-110. Grizzlies sai ottelusta kuitenkin jobinpostia tähtipelaaja Ja Morantin loukkaantumisen myötä.

Ja Morant on aloittanut kautensa ilmiömäisesti ja on ollut Memphis Grizzliesin tärkein pelaaja.

Mies kärsi kuitenkin ikävän takaiskun perjantaina, kun hän satutti nilkkaansa Grizzliesin 121-110-voitossa Oklahoma City Thunderia vastaan. Seuran tiedotteen mukaan Morant on sivussa vähintään viikon ja hänen tilannettaan seurataan säännöllisesti.

Morant loukkaantui viimeisellä neljänneksellä taisteltuaan City Thunderin Luguentz Dortin kanssa. Grizzlies-tähti kaatui nopeasti lattialle kovissa kivuissa, ja joukkueen valmennushenkilökunta joutui auttamaan hänet jaloilleen. Hän ei palannut enää peliin mukaan.

Morantin poissaolo on Memphisille valtava menetys, sillä mies on ollut hurjassa vireessä. Perjantaihin lähdettäessä hän oli nakuttanut 29 pinnaa ottelua kohden.

Ennen loukkaantumistaan Morant ehti tehdä Oklahomaa vastaan 19 pojoa ja oli jälleen yksi joukkueensa kantavista voimista.

Nyt Grizzliesin on tultava toimeen ilman suurinta tähteään, eikä tilannetta helpota se, että sivussa ovat myös Danny Green ja Desmond Bane.

Lähde: CBS

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo