Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Golden State ja Dallas Mavericks järjestivät huikean näytöksen: “Tämä oli paras ottelu, jonka olen koskaan nähnyt”

Jonathan Kuminga
AOP

Golden State Warriors ja Dallas Mavericks järjestivät viihdyttävän kamppailun keskiviikon vastaisenä yönä. Suurimmaksi tähdeksi nousi jälleen kerran Luka Doncic, joka teki 41 pinnaa ja triplatuplan. Yksi Warriorsin näkyvimmistä pelaajista oli Jonathan Kuminga, joka teki kaikkensa puolustaessaan yhtä liigan kovimmista pistenikkareista.

Dallas Mavericks otti maukkaan 116-113 voiton Golden State Warriorsista tiistain ja keskiviikon vastaisena yönä.

Voiton takuumiehenä hääri jälleen kerran huikeassa vireessä oleva Luka Doncic, joka pussitti 41 pistettä. Vaikka slovenialainen oli kirkkaasti pelin paras pelaaja, löytyi onnistujia myös Warriorsin riveistä.

Jonathan Kuminga oli yksi Golden Staten näkyvimmistä yksilöistä ja hänen otteensa tekivät vaikutuksen joukkueen päävalmentajaan, Steve Kerriin.

– Tämä oli paras ottelu Kumingalta, jonka olen koskaan nähnyt. Kaikki mitä hän teki kentällä auttoi meitä menemään eteenpäin ja taistelemaan voitosta.

– Hänen puolustustyöskentelynsä Doncicia vastaan oli ilmiömäistä. Hän oli todella kurinalainen, eikä höntyillyt. Uskoakseni hän otti muutaman tärkeän blokin. Ylöspäin pelatessa hän osoitti kärsivällisyyttä ja pelasi omilla vahvuuksillaan. On mahtavaa nähdä hänen löytävän rytminsä.

Lähde: Blue Man Hoop

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo