Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

McLarenilla uskotaan Red Bullin syyllistyneen huijaukseen: “Seison edelleen sanojeni takana”

Max Verstappen Red Bull Iso-Britannian F1 GP
AOP

McLarenin toimitusjohtaja, Zak Brown, kirjoitti viime kaudella avoimen kirjeen FIA:lle, jossa hän otti kantaa Red Bullin toimintaan. Brown uskoo itävaltalaislaistallin syyllistyneen huijaukseen ja seisoo edelleen sanojensa takana.

F1-talli Red Bullin todettiin käyttäneen yli sallitun määrän varoja kauden 2021 aikana. Skandaalista huolimatta, Max Verstappen juhli mestaruutta päättyneen sesongin jälkeen.

Kun FIA vielä mietti sopivaa rangaistusta Red Bullille, McLarenin toimitusjohtaja, Zak Brown, kirjoitti liitolle avoimen kirjeen, jossa hän arvosteli kovin sanoin itävaltalaistiimin toimintaa.

Brown puolustaa edelleen mielipidettään, vaikka kaikki lajipiireissä eivät olekaan katsoneet hänen toimintaansa hyvällä.

– Seison edelleen sanojeni takana, Brown lataa.

– Säännöt ovat samat kaikille ja jos niitä rikotaan rangaistusten täytyy olla selkeitä. Tiedän, että huijaaminen on vahva sana, mutta en näe juurikaan eroa siinä, että onko kyseessä talouteen tai auton toimintaan liittyvä asia.

– Asioista voidaan puhua eri nimillä, mutta loppujen lopuksi, kun sääntöjä kierretään, kyse on huijaamisesta.

Red Bullin tallipäällikkö, Christian Horner, ei ollut mielissään Brownin syytöksistä.

McLaren-pomolta löytyi kuitenkin ymmärrystä myös Hornerin suuntaan.

– Meidän kaikkien tehtävämme on suojella työntekijöitämme. Ymmärrän sen täysin.

Lähde: Crash.Net

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1