Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:ssa hurja joukkokahakka – Yksi pelaaja menetti tajuntansa

Lauri Markkanen ja Killian Hayes, NBA
AOP

NBA:ssa nähtiin melkoinen kärhämä keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa, kun Detroit Pistonsin sekä Orlando Magicin välinen ottelu riistäytyi käsistä. NBA on nyt jaellut rangaistuksia tilanteesta reilulla kädellä.

Detroit Pistonsin sekä Orlando Magicin välinen ottelu riistäytyi käsistä ottelun toisen neljänneksen lopulla ja lopulta kahakassa olivat mukana lähestulkoon kaikki joukkueiden pelaajat.

Tilanne lähti siitä, kun Magicin Moritz Wagner tuuppasi rajusti Pistonsin Killian Hayesin kentältä Pistonsin vaihtoalueelle. Hayesin joukkuetoveri, Haminou Diallo, hermostui tilanteesta ja kävi tönimässä Wagneria. Myös vaihtopenkin pohjalta ylös päässeellä Hayesilla keitti yli ja tämä kävi lyömässä Wagneria takaraivoon niin, että saksalainen menetti hetkellisesti tajuntansa ja romahti Pistons-vaihtopenkin päälle.

NBA on nyt jakanut kahakasta ottelukieltoja jopa 11 pelaajalle. Hayes sai toilailustaan kolmen ottelun pelikiellon ja Wagner kahden. Diallo joutuu myös olemaan sivussa osallisuutensa vuoksi yhden ottelun. Loput kahdeksan yhden ottelun pelikieltoa jaettiin Magicin pelaajille omalta vaihtoalueelta poistumisesta.

Pistons voitti lopulta ottelun lukemin 121-101. Niin Wagner, Hayes kuin Diallo lensivät ottelusta kahakan jälkeen ulos.

Videon kahakasta näet alta. Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo