Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

F1-legenda uskoo lopettamisensa vaikuttaneen Ayrton Sennaan: “Kilpailuasetelma toimi hänelle suurena motivaation lähteenä”

F1 Williams
AOP

Yksi F1:n historian suurimmista legendoista, Alain Prost, uskoo, että hänen eläköitymisensä vaikutti aikoinaan Ayrton Sennan kilpailumotivaatioon negatiivisella tavalla. Miehet taistelivat rinta rinnan maailmanmestaruuksista 90-luvun alkupuolella.

Alain Prost lopetti kilpauransa maailmanmestaruuteen vuonna 1993. Williamsia edustanut mies oli kaudella omassa luokassaan, mutta hänen suurin kilpakumppaninsa, Ayrton Senna, pystyi kuitenkin ottamaan kyseisenä vuonna viisi voittoa vajaatehoisella McLaren-Fordilla.

Miehet seisoivat vierekkäin Australian GP:n palkintopalilla, joka jäi Prostin uran viimeiseksi kilpailuksi. Senna siirtyi seuraavalla kaudella Williamsille Prostin tilalle, mutta hänen elämänsä päättyi traagiseen onnettomuuteen vain muutamaa kuukautta myöhemmin.

Prost ja Senna olivat tallitovereita 80-luvun puolivälissä McLarenilla, jonka aikana heidän suhteensa muuttui haastavaksi. Prost kertoo väliensä Sennan kanssa muuttuneen hänen lopetettua uransa.

– Juttelimme paljon eläköitymiseni jälkeen, Prosta paljastaa.

– Huomasin, ettei hän ollut täysin kunnossa. Hän soitteli minulle usein, joskus kaksi kertaa viikossa. Se oli jotain, mitä ei tapahtunut koskaan, kun vielä ajoin kilpaa.

– Tuntui siltä, että lähtöni jälkeen hän oli hieman eksyksissä. Sitä on vaikea ymmärtää, mutta meidän välinen kilpailuasetelma toimi hänelle suurena motivaation lähteenä. Koimme yhdessä joitain unohtumattomia hetkiä.

Lähde: PlanetF1

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1