Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Alpinen ja McLarenin kiistakapula pääsee vihdoin tositoimiin: “On selvää, että hän on todella lahjakas kuljettaja”

Oscar Piastri
AOP

McLarenin pomo Zak Brown kertoo arvostavansa tallin uuden kuskin Oscar Piastrin kykyjä. Australialainen on ollut vuoden päivät sivussa kilpailemisesta, jonka Brown uskoo näkyvän hänen otteissaan alkukaudella.

Oscar Piastri oli viime vuonna huomion keskipisteessä, kun Apine ja McLaren kävivät vääntöä hänen kuljettajanoikeuksistaan. Lopulta asiasta saatiiin päätös, jonka myötä Piastrilla on oikeus edustaa McLarenia tulevalla sesongilla.

21-vuotias Piastri ajaa Lando Norrisin parina debyyttikaudellaan McLarenilla toimittuaan viime vuonna Alpinen varakuskina.

Brown on luottavainen, että Piastri pääsee melko nopeasti vauhtiin, vaikka hän onkin ollut sivussa tositoimista.

– Hän on erittäin kypsä ikäisekseen, Brown kehuu.

– Mielestäni hän käsitteli viime kesän tapahtumat uskomattoman viileästi.

– On selvää, että hän on todella lahjakas kuljettaja. Hän ei ole ajanut kilpaa vuoteen, joten on hänen kisatuntumansa ei ole paras mahdollinen.

– Vaikka hän onkin varmasti hieman ruosteessa, olen varma, että hän saa nopeasti juonesta kiinni. Piastri on todella taitava kuljettaja, joka kiinnittää paljon huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Odotan innolla näkeväni hänet ja Norrisin radalla.

Lähde: F1

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1