Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tulokkaalla selvät sävelet ennen kauden alkua: “Aion nauttia täysin rinnoin joka hetkestä”

Oscar Piastri
AOP

Oscar Piastri valmistautuu debyyttikauteensa F1:ssä McLarenin kuljettajana. Nuorukainen ei ole  asettanut selkeitä tavoitteita tulevalle sesongille ja haluaa omien sanojensa mukaan edetä askel kerrallaan.

Formula 1:ssä nähdään alkavalla kaudella kolme tulokaskuljettajaa, kun Nyck de Vries, Logan Sargeant ja Oscar Piastri pääsevät kilpailemaan lajin kuninkuusluokassa.

21-vuotias Piastri vietti viime kauden Alpinen varakuljettajana, ja hänen tulevaisuudellaan spekuloitiin paljon sesongin päätyttyä.

Alpine halusi nuorukaisen nousevan kilpakuljettajaksi ja hänen tiedotettiinkin edustavan tallia tulevalla kaudella. Asiasta väännettiin kesällä, mutta lopulta Piastri sai oman tahtonsa läpi ja päätyi McLarenille.

Australialaiselta kysyttiin hänen tavoitteistaan ennen kauden käynnistävää Bahrainin GP:tä.

– Toivottavasti pystyn kilpailemaan hyvistä sijoista Bahrainissa. En ole kuitenkaan toistaiseksi asettanut sen kummempia tavoitteita itselleni. Aion tehdä parhaani jokaisessa kilpailussa ja edetä askel kerrallaan. Yritän oppia jatkuvasti ja jos pystyn saavuttamaan hyviä tuloksia, on se bonusta.

– Tuntuu mahtavalta päästä kilpailemaan yli vuoden tauon jälkeen. Aion nauttia täysin rinnoin joka hetkestä. Uskon, että jos teen kaiken pohjatyön mahdollisimman hyvin tulokset seuraavat ajan kanssa.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1