Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

McLaren-kuskiin kohdistuu suuret odotukset tulevalla kaudella: “Kuuluu sarjan lahjakkaimpien kuljettajien joukkoon”

Lando Norris McLaren F1 Venäjän GP
AOP

Vuonna 2019 F1:ssä debytoinut Lando Norris nauttii McLaren-pomo Zak Brownin luottamusta. Brown uskoo, että nuorukainen on ajotaidoiltaan sarjan kärkiluokkaa ja on varma, että se tulee näkymään ajan kanssa myös tulostaululla.

McLarenin viime kausi oli suhteellisen haastava ja tiimi sijoittui valmistajien pisteissä viidenneksi. Tulevalla sesongilla brittitallin kuljettajina toimivat neljä vuotta mukana ollut Lando Norris ja F1-debytantti Oscar Piastri.

McLarenin tallipäälikkö, Zak Brown, hehkuttaa Norrisin ajotaitoja ja vertaa tätä lajilegenda Fernando Alonsoon. Kaksikko ajoi kilpaa toisiaan vastaan vuonna 2018 Daytonan 24 tunnin ajoissa.

Mielestäni Norris kuuluu sarjan lahjakkaimpien kuljettajien joukkoon, Brown toteaa.

Huomasin tämän, kun laitoin hänet ajamaan Alonsoa vastaan Daytonassa uudella autolla ja vieraalla radalla.

Alonso on yksi kaikkien aikojen parhaimmista kuljettajista, ja Norris pystyi vastaamaan hänen vauhtiinsa täysin. Norris on luonnonlahjakkuus.

McLarenin menestys oli viime kaudella lähes täysin Norrisin varassa. Nuorukainen keräsi lähes neljä kertaa enemmän pisteitä, kun tallitoverinsa Daniel Ricciardo. Norris oli myös ainoa kuljettaja kolmen kärkitiimin ulkopuolelta, joka ylsi kauden aikana palkintokorokkeelle.

Lähde: Total Motorsport

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1