Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Red Bullin uudella kuskilla edessään paluu tuttuun ympäristöön: “Olemme kaikki kuin yhtä perhettä”

Daniel Ricciardo
AOP

Daniel Ricciardo jätti viime kauden päätteeksi McLarenin taakseen ja päätti siirtyä Red Bullin pilttuuseen. Australialainen oli hiljattain median haastattelussa, jossa hän kommentoi paluutaan tuttuun ympäristöön.

Viime kaudella McLarenilla suhteellisen vaatimattomin tuloksin ajanut Daniel Ricciardo on tulevalla kaudella Red Bullin kuljettaja.

Ricciardolla on edessään paluu tuttuun työympäristöön sillä hän kuului Red Bullin tiimiin vuosina 2014-2018.

Australialainen oli selkeässä kakkoskuskin roolissa viime vuonna McLarenilla ja nyt tiedossa on varakuljettajan pesti. Asema saattaa luonnollisesti kuitenkin muuttua, jos kokenut Ricciardo pystyy näyttämään laatunsa.

Aussipilotti oli median haastateltavana ja hän kertoi tunnelmistaan ennen tulevan kauden alkua.

Tämä tuntuu samaan aikaan kotiinpaluulta ja urani toisen vaiheen alkamiselta. Minut on otettu todella hyvin vastaan ja tunnen oloni kotoisaksi.

Täällä työskentelee paljon tuttuja naamoja, joka helpottaa sopeutumistani. Olemme kaikki kuin yhtä perhettä. Minulla on täältä läjäpäin hienoja muistoja.

Minun täytyy myöntää, että olin viime kaudella hieman kateellinen, kun katselin Red Bullin menestystä. Samaan aikaan iloitsin heidän puolestaan. On upeaa, että tämä tallin on palannut huipulle.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1