Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Rikkoiko Valtteri Bottaksen F1-talli lakia? “Asialla saattaa olla rikosseuraamuksia”

Valtteri Bottas kommentoi sopimustilannettaan
AOP

Alfa Romeon tulevan kauden ajoneuvon julkistusta varjostaa ikävä kohu. Rikkoiko talli julkistustilaisuudessa lakia?

Valtteri Bottaksen F1-talli Alfa Romeo julkisti tiistaina tulevan kauden autonsa Sveitsin Zürichissä. Julkistusta on kuitenkin varjostanut syytös sen laillisuudesta.

Alfa Romeon uusi pääsponsori tulevalle kaudelle on vedonlyöntiyhtiö Stake, jonka logo komeilee tiistaina julkistetun auton kyljessä. Juurikin uuden sponsorin logo on asia, joka on nyt aiheuttanut kohun sveitsiläistallin ympärille.

Monien muiden maiden tavoin, myös Sveitsissä on ulkomaalaisten vedonlyöntiyhtiöiden mainostaminen laissa kiellettyä. Vedonlyöntiviranomainen Ruedi Schneider pelkää, että Alfa Romeon julkistustilaisuudesta saattaakin koitua tallille seuraamuksia.

– Jos tästä aloitetaan tutkinta, asialla saattaa olla rikosseuraamuksia, Schneider kommentoi sveitsiläiselle uutissivusto Blickille.

Alfa Romeo vakuuttaa ottaneensa selvää lainsäädännöllisistä asioista ennen uuden auton julkistusta.

– Stake vahvisti meille, että yhtiö ei kohdista rahapelejään Sveitsin markkinoille. Verkkotunnus on estetty Sveitsissä, ja parhaillaan toteutetaan lisätoimenpiteitä sen varmistamiseksi, että sveitsiläiset käyttäjät eivät pääse Stake-palveluihin. Tiiminä noudatamme aina kaikkia paikallisia lakeja ja FIA:n sääntöjä, talli kommentoi Blickin mukaan.

Alfa Romeon fanien ei kuitenkaan kannata liikaa tottua uuden pääsponsorin logoon, sillä monissa tämän vuoden Grand Prix -kisoissa uusi pääsponsorin logo ei tule näkymään lainkaan. Maissa, joissa ulkomaalaisten vedonlyöntiyhtiöiden mainostaminen on kiellettyä, talli korvaa Staken tarrat suoratoistopalvelu Kickin tarroilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1