Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Daniel Ricciardo kommentoi F1-tulokkaan tilannetta: “Hänen täytyy pystyä nauttimaan”

Oscar Piastri
AOP

Oscar Piastri tekee F1-debyyttinsä tulevalla kaudella McLarenilla. Viime kaudella kyseistä tallia edustanut kokenut Daniel Ricciardo kehottaa nuorukaista nauttimaan täysillä tulevasta sesongista.

Pitkään Alpinella työskennellyt Oscar Piastri pääsee viimein tositoimiin tulevalla kaudella. Piastri ei kuitenkaan edusta edellistä työnantajaansa vaan kilpailee pitkän taistelun jälkeen McLarenilla.

Sivustaseuraajan rooli ei todennäköisesti kiinnosta huippulahjakasta Piastria ja hänen uskotaankin pystyvän haastamaan Lando Norris toden teolla tulevalla kaudella. Viime vuonna McLarenilla Norrisin parina ajanut Daniel Ricciardo antaa oman neuvonsa tulokaskuljettajalle.

– Puhuin Piastrin kanssa muutaman kerran viime kauden aikana. En silti väitä tietäväni, mitä hänen kohdallaan tulee tapahtumaan. Minulla ei ole siitä aavistustakaan. En kuitenkaan halua, että hänelle asetetaan yhtään ylimääräisiä paineita.

– Tiedän, että moni odottaa hänen haastavan Landon toden teolla. Lopulta kyse on vain ja ainoastaan hänestä itsestään. Siitä, miten hän pystyy sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin ja oppimaan kauden aikana.

– Hänen täytyy pystyä nauttimaan, sillä hänelle on tarjoutunut todella iso tilaisuus. Monikaan australilainen ei ole päässyt samaan tilanteeseen. Toivon, että asiat sujuvat hyvin hänen kannaltaan.

Lähde: Speedcafe

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1