Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Max Verstappen lataa: “Olen saavuttanut jo kaiken haluamani F1:ssä”

Max Verstappen F1-kuljettaja Red Bull
AOP

Formula 1:n kaksinkertainen maailmanmestari, Max Verstappen, paljastaa saavuttaneensa jo kaikki tavoitteensa lajin parissa. Red Bull-kuski aikoo kunnioittaa voimassa olevaa työsopimustaan, mutta kertoo kaipaavansa enemmän aikaa perheensä kanssa.

Max Verstappen, 25, allekirjoitti viime maaliskuussa vuoteen 2028 asti ulottuvan sopimuksen, joka takaa miehelle noin 40 miljoonan punnan vuosiansiot. Nuoresta iästään huolimatta Verstappen on ehtinyt jo nauttia menestystä, kuten kaksi edellistä vuotta osoittavat.

Red Bullin tähtikuljettaja aikoo hoitaa työvelvoitteensa kunnialla, mutta myöntää, että kilpaurheilun lisäksi myös muut asiat elämässä kiinnostavat.

– Ongelma on siinä, että me matkustamme vuosittain järkyttävät määrät, joka on vain lisääntymään päin. Meille jää entistä vähemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Välillä sitä pysähtyy miettimään, että onko menestyksen jahtaaminen kaiken sen arvoista.

– Olen saavuttanut jo kaiken haluamani F1:ssä. Tiedän silti, että minulla on voimassa oleva sopimus vuoteen 2028 asti, jonka jälkeen olen 31-vuotias. Olen tuolloinkin vielä suhteellisen nuori, mutta kuten sanoin olen kiinnostunut myös muista asioista elämässä.

Sanahelinää tai ei, mutta on todella vaikea uskoa, että Verstappenia kiinnostaisi tulevalla kaudella mikään muu kuin mestaruus. Lajin viihdearvon kannalta on toivottavaa, että muut valmistajat ovat saaneet kirittyä Red Bullin etumatkaa kiinni.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1