Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

NBA-tähden kuntoutuminen ottanut takapakkia – Pelicans joutuu tulemaan toimeen ilman johtavaa pelaajaansa

NBA koripallo USA
AOP

NBA-seura New Orleans Pelicans on saanut surkeita uutisia joukkueen tähtipelaaja Zion Williamsonin kuntoutumiseen liittyen. Pelaaja kärsii reisivammasta, joka pitää hänet sivussa odotettua pidempään.

New Orleans Pelicansin supertähti, Zion Williamson, ei ole toipunut toivotulla tavalla loukkaantumisestaan. Järkälemäinen Williamson loukkasi reitensä tammikuun alussa pelatussa ottelussa Philadelphia 76ersiä vastaan.

Väliin on jäänyt tähän mennessä yhteensä 20 ottelua. Williamson oli yksi tulevaan NBA Star -otteluun valituista pelaajista, mutta hän joutui jättäytymään tästäkin tapahtumasta sivuun vammansa takia.

Vuoden 2019 varaustilaisuuden ykkösnimi on ollut tällä kaudella huimassa iskussa. Ennen loukkaantumistaan Williamson heitti ottelua kohden 26 pistettä, antoi 4,6 syöttöä, otti seitsemän levypalloa ja 1,1 riistoa.

Pelicansin tähti olikin yksi joukkueensa kantavista voimista pelaamissaan 29 ottelussa. Williamsonin viime kausi meni pilalle jalkavamman takia, mutta tällä sesongilla hän joutui missaamaan vain kahdeksan ottelua ennen reisivammaansa.

New Orleans on Läntisessa konferessissa seitsemännellä sijalla 29 voitolla ja 28 tappiolla. Williamsonin toipumisen pitkittyminen on luonnollisesti valtavan kova isku Willie Greenin valmentamalle miehistölle.

Lähde: Sportsnaut

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo