Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Haasin kuljettajaruletti puhuttaa lajipiireissä: “En näe siinä järkeä”

Mick Schumacher
AOP

Haasin ratkaisu päästää Mick Schumacher lähtemään ja hankkia Nico Hülkenberg hänen tilalleen on herättänyt runsaasti ihmetystä. Nyt aiheeseen ottaa kantaa Red Bullin entinen insinööri Blake Hinsey.

F1-talli Haas ilmoitti kauden 2022 loppuhetkillä, että Mick Schumacherin sopimusta ei tulla jatkamaan.

12 pistettä viime kaudella kerännyt saksalainen siirtyi tämän jälkeen Mercedekselle varakuljettajan rooliin.

Schumacherin tilalle hankittiin 35-vuotias Nico Hülkenberg, joka ei ole ollut vakituisen kuskin roolissa kolmeen vuoteen.

Haasin pomo Günther Steiner on vakuutellut horjumatonta luottoaan Hulkenbergia kohtaan, mutta epäilijöitäkin on riittänyt.

Nyt oman mielipiteensä asiasta kertoo entinen Force Indian ja Red Bullin insinööri, Blake Hinsey.

– Pidän Nicosta. Tutustuimme toisiimme, kun työskentelimme samaan aikaan Force Indialla. Hän on hyvä kuljettaja. Tuleeko hän olemaan parempi kuin Mick olisi ollut seuraavan kahden vuoden aikana? Minulla ei ole aavistustakaan.

– Viime kauden aikana näytti välillä siltä, ettei Mick antanut itsestään kaikkea. Hänellä meni aikaa totutteluun, mutta toisinaan häneltä nähtiin kuitenkin myös hyviä suorituksia.

– Mielestäni Haasin tekemä ratkaisu on joka tapauksessa todella erikoinen, enkä näe siinä järkeä.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1