Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

McLarenilla toivuttu tallipäällikön lähdöstä? – “En olisi voinut kuvitella parempaa korvaajaa”

Lando Norris McLaren F1 Venäjän GP
AOP

McLarenin Lando Norris myöntää, että Andreas Seidlin talvella tapahtunut lähtö tuli kaikille suurena yllätyksenä. Norrisilla on kuitenkin täysi luotto uudeksi tallipäälliköksi valittuun Andrea Stellaan.

Parin vuoden ajan McLarenin selkeänä ykköskuljettajana toiminut Lando Norris odottaa innolla tulevan kauden alkua.

Hiljattain jatkosopimuksen työnantajansa kanssa vuoteen 2025 asti kirjoittanut Norris vakuuttaa, että tiimin sisällä on luottavainen tunnelma siitäkin huolimatta, että brittitalli on kohdannut suuria muutoksia.

Tallipäällikkönä toiminut Andreas Seidl pakkasi talvella laukkunsa ja siirtyi Sauberille täyttämään Frederic Vasseurin jättämää aukkoa. Seidlin tilalle nimettiin pitkän uran insinöörinä tehnyt, Andrea Stella.

Norris paljastaa Seidlin lähdön tulleen yllätyksenä, mutta vakuuttaa luottavansa täydellisesti tämän seuraajaan.

– Mielestäni Seidl teki erittäin hyvää työtä McLarenilla ja hänellä oli suuri vaikutus moneen asiaan. Hänen lähtönsä tuli hieman yllättäen, mutta toivon hänelle kaikkea hyvää.

– Olen kuitenkin luottavaisin mielin, sillä hänen tilalleen valittiin oikea mies. Stellalla on suuret saappaat täytettävänään, mutta uskon hänen pystyvän vastaamaan odotuksiin ja saavuttamaan hyviä tuloksia. En olisi voinut kuvitella parempaa korvaajaa Seidlille.

Lähde: GP Fans

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1