Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bullilla ei murehdita menestyksen takuumiehen vetäytymistä: “Olemme vahvempia kuin koskaan”

Christian Horner tallipäällikkö Red Bull
AOP

Red Bullin tallipäällikkö, Christian Horner, uskoo, että tiimi on tällä hetkellä vahvempi kuin koskaan. Siitäkin huolimatta, että tärkeässä roolissa olleen Adrian Neweyn vastuu on pienentynyt runsaasti, eikä miestä nähdä enää joka päivä Red Bullin pilttuussa.

Vuonna 2006 McLarenilta Red Bullille siirtynyt Adrian Newey on ollut valtavassa roolissa tiimin kehityksen kannalta. Neweyn saapumisen jälkeen Red Bull on voittanut kuusi valmistajien ja viisi kuljettajien maailmanmestaruutta.

Neweyn rooli on kuitenkin pienentynyt viime vuosien aikana ja hän on ollut mukana useissa F1:n ulkopuolisissa projekteissa.

Red Bullin tallipäällikkö, Christian Horner, on kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että tiimistä löytyy riittävästi osaamista Neweyn vastuun vähenemisestä huolimatta.

– Viimeisten vuosien aikana Adrian on jakanut aikaansa usean asian välillä, eikä hän ole ollut mukana päivittäisessä toiminnassamme. Hän on tuonut uskomattoman määrän tietoa ja korkean luokan osaamista mukanaan.

– Tekninen tiimimme on noussut esiin Pierre Wachen, Enrico Balbon, Ben Waterhousen ja Graig Skinnerin johdolla. Mielestäni olemme vahvempia kuin koskaan.

– Adrian on edelleen mukana, mutta käytännössä vain muutamana päivänä viikossa.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1