Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Hiihdon MM-kilpailut startattu sprinttihiihtojen karsinnoilla – Suomalaisilta vahva esitys karsinnassa

Jasmi Joensuu maastohiihto

Hiihdon MM-kilpailuissa kisataan torstaina perinteisen sprinteissä. Karsinnat on nyt hiihdetty ja suomalaisittain saadaan hyvä edustus kilpailun erävaiheeseen.

Naisista kaikki neljä hiihtäjää etenevät erävaiheeseen. Jasmi Joensuu oli karsinnan 10, Johanna Matintalo 18, Jasmin Kähärä 20. ja Anne Kyllönen 25.

Naisten puolella erot kasvoivat yllättävän suuriksi ja jatkoon erävaiheeseen pääsi vielä noin 16 sekunnin erolla. Keli Planicassa oli karsinnassa todella hidas ja hiihtäjät kuvailivat sitä haastavaksi ja raskaaksi. Hidas keli ja pitkä rata saattavatkin erävaiheessa suosia kestäviä urheilijoita kuten karsinnan nopeinta kaksikkoa, Ruotsin Jonna Sundlingia ja Emma Ribomia.

– Oli tosi kova rata ja loppuun pitää säilyttää energiaa. Viimeinen minuutti pitää paahtaa menemään niin kovaa kuin koneesta lähtee, Joensuu kommentoi Ylen tv-haastattelussa.

Miesten puolella jatkoon selvisivät Niilo Moilanen, Joni Mäki ja Ville Ahonen. Lauri Vuorinen oli karsinnan 32, eikä pääse mukaan erävaiheeseen.

Moilanen hiihti karsinnassa vahvasti ja oli hienosti karsinnan yhdeksäs. Mäki oli karsinnan 22. ja Ahonen 25.

Maajoukkueen valmentaja Jussi Piirainen antoi Suomen joukkueelle päivän arvosanaksi “OK miinuksen”

– Miinus tuli siitä, että ei saatu kaikkia hiihtäjiä jatkoon.Ehdottomasti meillä oli olettamus, että kaikki hiihtäjät pääsevät hiihtämään erävaiheeseen. Nyt nämä hiihtäjät jotka ovat jatkossa niin lähtevät taistelemaan. Kaikki sijat ovat vielä saatavissa.

Alkuerät hiihdetään kello 15.15.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu