Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähti ottaa kantaa sopimusneuvotteluihinsa: “Tälläiset huhut eivät pidä alkuunkaan paikkaansa”

Lewis Hamilton
AOP

Lewis Hamiltonin sopimustilanne on puhuttanut viime aikoina runsaasti mediassa. Brittitähti ampuu nyt alas väitteet siitä, että hän haluaa nähdä auton suorituskyvyn ennen uuden kontrahdin allekirjoittamista.

F1:n seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on yksi lajin seuratuimmista kuljettajista.

Mercedestä vuodesta 2013 lähtien edustanut englantilainen on jäämässä ilman sopimusta alkavan kauden jälkeen, joka on kirvoittanut runsaasti keskustelua lajiväen parissa.

Kaksi entistä F1-suuruutta, Jenson Button ja Damon Hill arvuuttelivat hiljattain Hamiltonin tulevaisuudella.

Molemmat herrat uskovat, että Mercedes-tähden sopimusneuvotteluissa kestää, koska mies haluaa nähdä voiko uudella autolla kilpailla maailmanmestaruudesta. Hamilton vastaa nyt hänestä esitettyihin väitteisiin.

– Tälläiset huhut eivät pidä alkuunkaan paikkaansa. Tässä on kyse siitä, että ihmiset haluavat juoruta ilman faktoja. Olisin uskonut, että molemmat heistä (Button ja Hill) tuntevat minut jo riittävän hyvin tässä vaiheessa.

– Olen ollut Mercedeksellä 13-vuotiaasta lähtien (aiemmin McLaren-Mercedes). Meillä oli viime kaudella vaikeuksia, mutta olen edelleen täällä. Vaikka tästäkin tulisi vaikea vuosi olisin silti täällä. Olen taistelija ja rakastan haasteita.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1