Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Suomalaislegenda hehkuttaa McLarenin tähteä: “Samalla tasolla Verstappenin kanssa”

Lando Norris
AOP

McLarenin Lando Norrisin kauden aloitus meni todella pahasti penkin alle, kun nuorukainen jäi Bahrainissa vasta 17. sijalle. Suomalainen lajilegenda, Mika Häkkinen, kuitenkin uskoo, että Norrisin kohdalla on vain ajan kysymys, milloin tulosta alkaa tulla.

McLarenin Lando Norris on nostanut parin viime kauden aikana runsaasti osakkeitaan. Brittiläinen jätti kokeneen Daniel Ricciardon täysin varjoonsa kahden edellisvuoden aikana ja osoitti, että vauhtia riittää kokeneempia kuljettajia vastaan.

McLarenilla ollaan oltu niin vakuuttuneita Norrisin kyvyistä, että miehelle tehtiin neljän vuoden jatkosopimus.

Entinen F1-tähti ja lajin kaksinkertainen maailmanmestari, Mika Häkkinen, arvostaa Norrisin taidot korkealle.

– Norris on erittäin nopea kuljettaja, joka on saavuttanut paljon, tai paremminkin pystynyt tasaisesti hyviin suorituksiin. Hän on äärettömän lahjakas siitä ei ole kysymystäkään.

– Hän on samalla tasolla Leclercin (Charles), Sainzin (Oliver) ja Verstappenin (Max) kanssa. Nopeutensa puolesta Norris kuuluu sarjan kärkikuljettajien joukkoon.

McLarenin kauden aloitus sujui katastrofaalisesti, sillä Norris oli pakotettu ajamaan varikolle peräti kuusi kertaa. Tiimin toinen kuljettaja Oliver Piastri joutui keskeyttämään.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1