Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Norjan hiihtotähteä ei nähdä välttämättä lainkaan maailmancupissa – Tästä Kläbo ja Norjan hiihtoliitto nyt vääntävät

Johannes Kläbo voitti vapaan sprintin Trondheimissä
AOP

Norjan hiihtomaajoukkueen jättänyttä Johannes Hösflot Kläboa ei tulla välttämättä näkemään tulevalla kaudella hiihdon maailmancupissa lainkaan.

Maastohiihdon tämän hetken suurimpiin tähtiin kuuluva Johannes Hösflot Kläbo ja tämän manageri-isä Haakon vääntävät parhaillaan hiihtotähden tulevasta kaudesta Norjan hiihtoliiton kanssa.

Kläbon leiristä on kuultu melko tiukkojakin syytöksiä Norjan maajoukkuetta kohtaan ja norjalaistähti on parhaillaan pahasti sukset ristissä maan hiihtoliiton kanssa.

Kläbon tulee solmia hiihtoliiton kanssa maailmancup-kilpailuihin vaadittava urheilijasopimus, mutta sopua sopimuksen sisällöstä ei tahdo löytyä.

– Olemme ehdottaneet sopimusta, jossa hän olisi kaksi jaksoa “vapaalla”, jolloin hän ei edustaisi maajoukkuetta. Ensimmäinen jakso on Tour de Skin jälkeen ja toinen Norjan mestaruuskisojen jälkeen. Kyse on 8–9 päivästä, joista väittelemme, Haakon Kläbo kertoi.

Hiihtokauteen valmistautuvaa Kläboa tilanne ei liikaa stressaa.

– Kaikki minut tuntevat ihmiset tietävät, että kyse on arvoista. Mutta isäni tehtävänä on huolehtia näistä asioista, joten tämä tilanne ei ole kuormittanut minua, Kläbo totesi keskiviikkona tiedotustilaisuudessaan MTV Urheilun mukaan.

– Minun ei tarvitse kilpailla ensi kaudella maailmancupissa ollakseni kunnossa MM-kisoissa 2025. Haluaisin kilpailla maailmancupissa, mutta se ei ole minulle pakollista.

Maastohiihdon maailmancup alkaa Kuusamon Rukalla 24. marraskuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu