Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Krista Pärmäkoskelta ylivoimainen suoritus huomiota herättäneillä välineillä: “Käytin kaksi potkua ja olin myyty”

Krista Pärmäkoski ylivoimainen Suomen Cupissa Kuopiossa

Krista Pärmäkoski otti ylivoimaisen hiihdon vapaan hiihtotavan 12 kilometrin kilpailussa Suomen Cupissa Kuopiossa.

Krista Pärmäkoski oli Suomen Cupissa Kuopiossa yli kaksi minuuttia toiseksi hiihtänyttä Vilma Nissistä nopeampi. Päivän kolmas oli Jasmin Kähärä.

Ikaalisten Urheilijoita edustavalta Pärmäkoskelta toki odotettiinkin kovaa suoritusta lauantaina ja sellaisen 33-vuotias hiihtäjä tarjoilikin.

– Yllättävän hyvin sain puristettua loppuun. Olen ihan tyytyväinen, Pärmäkoski summasi kisasta Ylen haastattelussa.

Kolmisen viikkoa sitten Pärmäkoski esiintyi Suomen Cupissa Vantaalla hieman odotettua vaisummin ja hävisi 20 kilometrin Suomen mestaruuden Johanna Matintalolle. Pohjois-Amerikan kiertueen nainen jätti kokonaan välistä ja ensi viikon Salpausselän kisojakin hieman epäilevästi ennakoi.

Pärmäkoski paljasti, ettei ole saanut sykkeitä kunnolla ylös harjoituksissa, mutta lauantain kilpailu ennakoi hyvää ensi viikon kannalta.

– Tämä oli hyvä merkki siihen, että oikealla tiellä taas ollaan, Pärmäkoski avasi.

Pärmäkoski hiihti Kuopiossa huomiota herättäneillä välineillä. Naisen käyttämissä monoissa ja suksissa oli uudenlainen sidejärjestelmä, jossa mono kiinnitetään kärjen sijaan päkiän kohdalta.

– Käytin kaksi potkua ja olin myyty sille. Olen kolme lenkkiä hiihtänyt, mutta se vakuutti. Liuku lähtee terävämmin ja suksi lähtee nopeammin liikkeelle. Suksi ei pure nousussa niin paljon, Pärmäkoski avasi uusista välineistään.

Maastohiihdon maailmancup jatkuu ensi viikonloppuna Salpausselällä Lahdessa, missä hiihdetään perinteisellä hiihtotavalla 20 kilometriä sekä vapaalla sprintit.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu