Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Niskasen ja Parantaisen välien selvittely jatkuu – Hiihtolegenda Juha Mieto tarjosi näkemyksensä

Iivo Niskanen tulistui Kalle Parantaiselle Suomen Cupin viestissä sunnuntaina
AOP

Suomalainen hiihtolegenda Juha Mieto tarjosi näkemyksensä Iivo Niskasen ja Kalle Parantaisen jupakkaan.

Iivo Niskanen ja Kalle Parantainen selvittelivät välejään hieman fyysisestikin sunnuntaina maastohiihdon Suomen Cupin 3×7,5 kilometrin viestissä.

Tapahtumista on saatu osapuolilta hieman eriävät tarinat, eikä täyttä selvyyttä niistä ole. Muun muassa Iltalehti uutisoi Niskasen ottaneen kisan jälkeen Parantaiseen maalialueella kontaktin ja kutsuneen tätä pelleksi. Parantainen tuuppasi vastaukseksi Niskasen kauemmas itsestään.

Parantainen itse kommentoi Helsingin Sanomille Niskasen potkaisseen tätä suksella kisan aikana, kun tämä ei ollut väistänyt ylämäessä Puijon Hiihtoseuran Niskasta. Niskanen puolestaan kiisti potkaisseensa tai tönineensä Kuusamon Erä-Veikkojen Parantaista.

Hiihtolegenda Juha Mieto tarjosi Iltalehden mukaan ratkaisunsa miesten kinasteluun ja näki, että puhumalla tilanteesta selvittäisiin parhaiten.

– Asia on selvin, kun kaverit juttelisivat keskenään. Kovan kilpailun tuoksinnassa ihminen on hieman erilainen kuin kahvijonossa. Kun on nukkunut yön yli, on hieman viisaampi ja osaa ottaa tilanteen huumorilla, Mieto totesi.

Olympiakultaa urallaan juhlinut Mieto uskoo, että odotuksiin nähden heikosti sujunut Suomen Cupin viikonloppu saattoi tulistuttaa Niskasen. Suomen maastohiihdon kirkkain tähti jäi lauantain 12 kilometrin vapaan kisassa yllättäen kärkikolmikon ulkopuolelle.

– Aggressiot nousivat pintaan. Niskanen hiihti kovaa viestissä, Mieto pohti.

Niskanen on mukana tulevana viikonloppuna, kun maastohiihdon maailmancupia hiihdetään Lahdessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu