Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomalaisilta vahvaa suorittamista Lahden maailmancupissa: “Tänään sain mörököllin selästä pois”

Maastohiihdon maailmancup Lahti
AOP

Joni Mäki ja Jasmi Joensuu hiihtivät Lahden maailmancupin sprinttien finaaleissa.

Maastohiihdon maailmancupia hiihdettiin tänä viikonloppuna Salpausselällä Lahdessa. Sunnuntaina hiihdettiin vapaan sprintit, missä suomalaisedustus oli vahvaa.

Päivän parhaat suomalaissuoritukset tarjoilivat Jasmi Joensuu sekä Joni Mäki, jotka hiihtivät kumpikin finaaliensa kuudensiksi.

– Nyt se finaalipaikka vihdoin tuli. On sitä tässä muutama vuosi haettu. Ei se ollut edes niin vaikeeta, omaa hiihtämistä vaan tein, Joensuu iloitsi kisan jälkeen Ylen haastattelussa.

– Hyvä, että pääsin vihdoin myös maailmancupissa vapaan finaaliin. Tänään sain mörököllin selästä pois. Oli yllättävän hyvä päivä, Mäki puolestaan summasi päivästä.

Voitot Lahdessa menivät tällä kertaa Norjaan, sillä miesten kisan voittoa juhli Johannes Kläbo ja naisten päivän nopein oli Kristine Skistad.

Kaikkiaan suomalaishiihtäjiä nähtiin sunnuntain erävaiheessa 12.

Suomalaismiehistä alkuerissä hiihtivät Verneri Poikonen, Emil Liekari, Verneri Suhonen sekä Niilo Moilanen.

Naisten puolella suomalaisia nähtiin erävaiheessa peräti seitsemän kun Hilla Niemelä, Krista Pärmäkoski, Jasmin Kähärä, Kerttu Niskanen, Tiia Olkkonen ja Katri Lylynperä olivat mukana taistelemassa sijoituksista.

Päivän yksi isoimmista säväytyksistä nähtiin karsinnassa, kun Niemelä hiihti upeasti karsintojen kuudenneksi nopeimman ajan. Nainen kaatui kuitenkin epäonnisesti alkuerässään.

– Tänään huomasin, että voin pärjätä myös maailmancupissa, Niemelä kuitenkin ilotsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu