Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Iivo Niskaselta paljastus vaikean kauden kulisseista: “En ole mediassakaan viitsinyt avata”

Iivo Niskanen hiihti Falunin maailmancupissa toiseksi
AOP

Lauantai oli maastohiihdon maailmancupissa suomalaisittain superpäivä. Kerttu Niskanen ja Johanna Matintalo ottivat naisten puolella Falunin 1o kilometrin perinteisen kisassa kaksoivoiton ja Iivo Niskanen toi miesten puolella Suomen värit toisena maaliin.

Iivo Niskanen oli miesten 10 kilometrin perinteisen kisassa Falunissa toiseksi nopein. Miehen kausi ei ole ollut helppo, mutta Falunissa nähtiin viimein tuttua Niskasta.

Niskanen otti väliaikalähdöin hiihdetyssä kisassa kärkipaikan itselleen ylittäessään maaliviivan, mutta suomalaismies tiesi, että takaa tultaisiin vielä kovaa. Tulikuuma norjalaisten nippu laittoikin Niskaselle kovasti kampoihin, mutta lopulta ainoastaan vuonomaan suurin supertähti, Johannes Kläbo, pystyi suomalaisen kukistamaan.

– Etukäteen ajateltuna Kläbo olisi ollut paha kanto kaskessa joka tapauksessa, ja tällä hetkellä hän on paremmassa kunnossa kuin ikinä. Vähän kaivelee kuitenkin. En ole 100-prosenttisesti tyytyväinen tällä kertaa, Niskanen myönsi kisan jälkeen Ylen haastattelussa.

Niskasella oli Faluniin lähdettäessä takana pettymys Holmenkollenin 50 kilometrin kisasta, jonka piti ennakolta olla yksi miehen kauden vahvimmista kisoista. Siihen olikin ladattuna paljon, ja lopulta yhdeksäs sija ei Niskasta paljoa lämmittänyt.

Mies paljasti, että vaikean kauden taustalla on paljon sairastelua ja tutkimuksia, joista mies ei ole julkisesti vielä puhunutkaan.

– En ole mediassakaan viitsinyt avata, kuinka paljon erilaisia tutkimuksia on tehty. On ollut haastava kausi, ja siinä mielessä olen iloinen, että pystyn hiihtämään kilpaa, Niskanen avasi.

– Nyt on kaikki kunnossa, ja kolme viikonloppua on ollut edellytykset tehdä tulosta, mies kuitenkin jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu