Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Hiihdon Suomen cupissa viestipäivä: “Kyllä se sillä tavalla nautintoa oli, vaikka pahalta tuntui”

Joni Mäki maastohiihto
AOP

Maastohiihdon Suomen cup -kauden päätösviikonloppu hiihdetään Rovaniemen Ounasvaaralla. Lauantaina jaossa oli cupin viestimestaruudet.

Naisten puolella hiihdettiin 3x5km viesti, jonka voittoa juhli Ikaalisten Urheilijat joukkueella Katariina Lonka, Krista Pärmäkoski ja Hilla Niemelä. Vuokatti Ski Team Kainuu oli päivän toinen ja Kainuun Hiihtoseura kolmas. Vantaan Hiihtoseura jäi niukasti mitalien ulkopuolelle.

Pärmäkoski kuroi toisella osuudella eroa takaa tuleviin 24 sekuntia ja Niemelä toi joukkueen tasaisen vahvalla ankkuriosuudella voittoon.

– Oli niin hyvä paikka ja kyllä minä nautin näiden likkojen kanssa, että kyllä se sillä tavalla nautintoa oli, vaikka pahalta tuntui, joukkueen ankkuri Niemelä summasi päivän kisasta Ylen haastattelussa.

Miesten puolella 3×7,5km viestin voittoa juhli PohtiSki Team, jonka ensimmäisenä maaliviivan yli venytti Joni Mäki ennen Jämin Jänteen Ristomatti Hakolaa.

– Risto piti ihan hyvää vauhtia, niin piti miettiä, että pysyin perässä. Onneksi oli laskuvoittoinen loppu, niin oli peesaajalla pieni hyöty, Mäki avasi lopun kamppailusta Hakolaa vastaan.

Suomen cup -kausi huipentuu huomenna sunnuntaina naisten osalta 30 kilometrin perinteisen kisaan ja miesten osalta 50 kilometrin kisaan. Miesten puolella saadaan varmuudella uusi mestari, sillä kisaa viime vuodet dominoinut Iivo Niskanen ei ole huomenna lähtöviivalla mukana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu