Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Huhumylly pyörii: joudutaanko Tyson Furyn ja Anthony Joshuan kohtaaminen sittenkin peruuttamaan?

Tyson Fury voitti edellisessä WBC-kohtaamisessa Deontay Wilderin
AOP

Kauan odotettu raskaan sarjan MM-ottelu Tyson Furyn ja Anthony Joshuan välillä kerettiin jo vahvistaa. Ottelu oli määrä järjestää 14. elokuuta Saudi-Arabiassa. Brittinyrkkeilijöiden välistä kuumaa ottelua oli suunniteltu jopa vuosia.

Tapahtuma on erityisen suuri spektaakkeli, sillä nyrkkeilijät pitävät hallussaan kaikkien suurimpien ammattinyrkkeilyliittojen raskaan sarjan maailmanmestaruuksia. Fury pitää hallussaan WBC:n mestaruusvyötä, Joshua puolestaan WBA:n, IBF:n sekä WBO:n vöitä.

Juuri kun kauan suunniteltu kohtaaminen oli saatu varmistettua, ilmestyi tapahtuman ylle tummia pilviä. Televisiokanava ESPN:n mukaan Yhdysvalloissa välimiesoikeus on päättänyt, että Furyn tulee otella seuraavaksi Deontay Wilderiä vastaan WBC-liiton tittelistä. Ottelu tulee käydä 15. syyskuuta mennessä.

Fury ja Wilder ovat otelleet WBC-tittelistä kahdesti. Ensimmäinen päättyi tasan, toinen, viime vuonna järjestetty, ottelu puolestaan Furyn voittoon. Siksi Wilderillä on oikeus vielä kolmanteen kohtaamiseen. Jotta Fury voi kohdata Joshuan, tulee hänen joko luopua WBC-tittelistään tai saada Wilder luopumaan ottelusta. Se voi hyvinkin onnistua esimerkiksi suuren rahasumman avulla.

Joshuan promoottori Eddie Hearn on jo ehtinyt tehdä uusia suunnitelmia mahdollisen peruuntumisen varalle. Promoottorin mukaan Joshua voisi kohdata Oleksandr Usykin, jos ottelu Furya vastaan ei onnistu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit