Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Mira Potkonen loisti jälleen Suomen olympiatähtenä tiistaina

Mira Potkonen Esra Yıldız nyrkkeily Tokio
AOP

Nyrkkeily

Naisten kevyessä 57-60 kilon sarjassa Mira Potkonen kohtasi puolivälierissä Turkin Esra Yıldızin. Potkonen varmisti historiallisen toisen peräkkäisen olympiamitalinsa 3-2-hajaäänituomiolla ja kohtaa välierässä Brasilian Beatriz Ferreiran torstaina.

Paini

Miesten kreikkalais-roomalaisen painin 97-kiloisten sarjan pronssiottelussa Arvi Savolainen sai vastaansa Iranin Mohammadhadi Saravin. Iranilainen oli kuitenkin selvästi vahvempi 9-2-lukemin ja vei pronssin.

Yleisurheilu

Elmo Lakka juoksi miesten 110 metrin aitajuoksun viidennessä alkuerässä ja aitoi ajan 13.48. Se riitti alkuerän viidenteen sijaan ja Lakka hävisi erävoittajalle USA:n Devon Allenille 0,27 sekuntia. Tulos riitti kuitenkin välieräpaikkaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit