Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Lyöjätilaston ykkösnimi Emma Körkkö jää sivuun naisten Itä-Länsi-ottelusta

Emma Körkkö pesäpallo Jyväskylän Kirittäret
AOP

Naisten Superpesiksen ykköstähtiin kuuluva Jyväskylän Kirittärien Emma Körkkö jättäytyy sivuun naisten Itä-Länsi-ottelusta. Syyksi hän ilmoitti uupumuksen.

Naisten Superpesiksen lyöjätilaston ykkösnimi Emma Körkkö ilmoitti perjantaina, ettei osallistu pesiksen Itä-Länsi-otteluun viikonloppuna. Jyväskylän Kirittärissä pelaava Körkkö julkaisi Instagramissaan viestin, jossa hän avaa vaikeaa päätöstään.

– Minun oli tarkotus pelata urani kahdeksas Itä-Länsi lauantaina Porissa. Tilanne on kuitenkin se, että jään pois tästä upeasta tapahtumasta. Tiedän, että kyselyitä asiasta tulee ihan varmasti niin haluan itse kertoa suoraan asiasta täällä.

– Ensiksi haluan sanoa, että arvostan Itä-Länsi-tapahtumaa todella paljon, eikä päätös poisjäämisestä ollut missään nimessä helppo. Siellä on aina ollut hienoa pelata ja tunnelma ihan loistava. Tällä kertaa kuitenkin oli parempi ajatella omaa hyvinvointia, Körkkö harmittelee.

Pitkä kausi on ollut naiselle rankka ja hän koki vapaan viikonlopun paremmaksi ratkaisuksi tässä kohtaa.

– Kova peli- ja treenitahti jo itsessään on todella kuormittavaa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sen lisäksi jatkuva esilläolo mediassa ja tunne siitä, että pitäisi täyttää ulkopuolisten ihmisten odotuksia illasta toiseen on pidemmän päälle henkisesti todella kuormittavaa, vaikka samaan aikaan olenkin kiitollinen saamastani huomiosta.

Naisen kokemat oireet ovat olleet rankkoja sekä fyysisesti että henkisesti.

– Olen luullut osaavani käsitellä näitä tunteita ja saanut siihen apua, mutta lähiaikoina kroppa on oireillut myös fyysisesti. Itkuisuus, valtava ahdistus ja väsymys eivät ole tunteita joita haluaisin päivittäin tuntea. Tämä viikonloppu on ainoa hetki ennen kauden loppua jolloin minulla on aikaa viheltää peli hetkeksi poikki ja olla miettimättä pesäpalloa.

– Joten sen aion nyt käyttää – ihan oman mielenterveyteni vuoksi. Uskon että tämä päätös on oikea ja kun nyt hyvissä ajoin teen asialle jotain, pystyn olemaan mahdollisimman hyvä versio itsestäni joukkueelle syksyä ajatellen, jossa myös omat henkilökohtaiset tavoitteeni ovat, Rönkkö päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Emma Körkkö (@emmakrkk) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo