Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martin on päättänyt luopua valituksestaan Vettelin hylkäyksestä Unkarin GP:ssä

Sebastian Vettel
AOP

Saksalainen Sebastian Vettel jäi lopulta heinä-elokuun vaihteessa ajetussa Unkarin GP:ssa tyhjin käsin, sillä mies hylättiin vielä dramaattisen kisan päätteeksi. Alunperin kisassa toiseksi ajanut kuski hylättiin lopulta liian vähäisen polttoainemäärän vuoksi.

Talli päätti tuolloin hylkäyksen jälkeen, että aikoo valittaa päätöksestä. Talleilla on kisan jälkeen 96 tuntia aikaa valittaa päätöksistä ja Aston Martinin tallipomo Otmar Szafnauer vahvisti tallin tehneen virallisen valituksen.

Mies oli kuitenkin jo heti tuolloin varautunut siihen, että valitus jouduttaisiin vetämään takaisin, mikäli perusteita sille ei olisi.

Talli toimitti todisteet FIA:lle, joiden mukaan Vettelin autossa olisi ollut vuoto bensa-tankissa, jonka vuoksi bensaa näytti olleen liian vähän. Talli itse oli laskelmiensa mukaan vakuuttunut, että auton tankissa olisi bansaa riittävästi ollut kisan jälkeisiin tarkastuksiin. FIA:n edustajat päättivät maanantaina, ettei se hyväksy Aston Martinin valitusta polttoainepumpun hissin ongelmaan liittyen.

FIA totesi myös, ettei Aston Martinin todistama polttoainepumpun hississä oleva ongelma ollut ”olennainen osa” hylkäystä. FIAn mukaan säännöt ovat selvät ja ne vaativat autoissa olevan kisan jälkeen tietty määrä polttoainetta, eikä sääntöön vaikuta ulkopuoliset liventävät asiahaarat.

FIA:n edustajaston päätöksen jälkeen Aston Martin harkitsi vielä asian eteenpäin viemistä, mutta on nyt päättänyt luopua valituksesta. BBC Sportin mukaan talli oli todennut valituksesta luopumisen olevan tallille “suurempi hyöty, kun asian eteenpäin vieminen ja kuulluksi tuleminen”.

Vettelin Unkarin GP:n toinen sija olisi ollut tallin tämän kauden paras sijoitus ja se olisi nostanut Aston Martinin tallien pistemäärässä kuudennelle sijalle, kahden pisteen päähän Alpha Tauri tallista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1