Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Show-painilegenda Dominic DeNucci on menehtynyt

Dominic DeNucci show-painija USA
AOP

Legendaarinen show-painija ja show-painijoiden kouluttaja Dominic DeNucci on menehtynyt. DeNucci jätti oman merkitttävän jälkensä etenkin 1990- ja 2000-lukujen painijoihin oman uransa lisäksi.

Dominic DeNucci, oikealta nimeltään Dominic Nucciarone, oli show-painilegenda, joka koulutti muun muassa Mick Foleytä, Brian Hildebrandia ja Shane Douglasia. DeNucci kuoli 89-vuotiaana. Hänen kuolemansa tarkemmista yksityiskohdista ei ole vielä tietoa.

Ennen kuin hänet tunnettiin kouluttajana, DeNucci teki kuitenkin legendaarisen kehäuran. Italiassa syntynyt DeNucci oli nuoruudessaan amatööripainija ja teki showpaini-debyyttinsä vuonna 1958 26 -vuotiaana. Hän otteli ensimmäisen ottelunsa Masked Marvelina Johnny Rougeauta vastaan ​​Montrealissa.

Hän siirtyi tämän jälkeen esittämään Dominic Bravoa, alkuperäisen Dino Bravon kayfabe-veljeä, ja he painivat ympäri Kanadaa. He tulivat Calgaryyn ja työskentelivät Stampede Wrestlingissä vuosina 1962 ja 1963. Lähtönsä jälkeen DeNucci alkoi painia omalla nimellään.

DeNucci paini Australian World Championship Wrestlingissä 1960-luvulla sekä useissa muissa promootioissa, kuten Big Time Wrestling Detroitissa ja NWA San Francisco. Hän voitti useita mestaruuksia tänä aikana ja työskenteli myös useilla Japanin kiertueilla Japan Pro Wrestling Alliancen kanssa 1970 -luvulla.

DeNucci työskenteli World Wide Wrestling Federation WWWF:n ja sen seuraajan World Wrestling Federation WWF:n palveluksessa vuodesta 1967. Hän voitti WWWF:n World Tag Team Championship -mestaruudet Bruno Sammartinon kanssa kesäkuussa 1971 pitäen sitä kaksi viikkoa ennen kuin he hävisivät ne takaisin The Mongolsille.

Hän piti World Tag Team Championship -vöitä kahteen kertaan WWWF:ssä. Yksi näistä mestaruuskausista oli toisen Dino Bravon kanssa. Hänellä oli myös useita otteluita Pat Pattersonin kanssa Pattersonin Intercontinental Championsip -vyöstä.

DeNucci jätti WWF:n vuonna 1982 ja työskenteli Montrealin Lutte Internationale -yhtiössä sekä AWA:ssa. Hän jäi eläkkeelle vuonna 1987 palattuaan WWF:ään viimeiseen otteluun legendojen Battle Royale -ottelussa.

Kun DeNucci jäi eläkkeelle, hän avasi painikoulun Pittsburghissa. Foley on puhunut usein DeNuccin alaisesta koulutuksesta, ja hänet esiteltiin näkyvästi useissa Foleyn uraa koskevissa esityksissä. DeNucci ei myöskään vältellyt satunnaisia ​​paluuta kehään.

Viimeisessä ottelussaan hän muodosti joukkueen entisen oppilaansa Douglasin kanssa voittaakseen Lord Zoltanin ja Shawn Blanchardin Torontossa huhtikuussa 2012 80 -vuotiaana. Hänet valittiin Professional Wrestling Hall of Fameen vuonna 2012.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit