Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Kiteen Pallo antoi potkut kapteenilleen kesken kauden

Valentin Ikonen pesäpallo
AOP

Superpesiksessä 11. sijaa pitävä Kiteen Pallo on purkanut 25-vuotiaan kapteeninsa Valentin Ikosen sopimuksen.

Valentin Ikosen sopimus on purettu seuran tiedotteen mukaan yhteisymmärryksessä. Seura kertoo tiedotteessaan katsovansa, että Ikosen lähteminen vapauttaa joukkueeseen uutta energiaa. Kiteen Pallo myös kertoo, että taustalla on seura- ja valmennusjohdon yhteinen päätös, eikä seura aio tiedottaa asiasta tämän tarkemmin.

Ikonen on toiminut joukkueensa kapteenina viime kaudesta lähtien. Hän on lyönyt kauden aikana 23 ottelussa 2 + 15 juoksua, mutta 35 prosentin tehokkuus kotiutuksissa on joukkueen heikoin. Viime kaudella Ikonen löi 24 ottelussa 3 kunnaria ja 40 tavallista juoksua.

Ikonen ei jatka tiedotteen mukaan seurassa myöskään seuraavalla kaudella. ElmoTV kertoi viime viikolla tietoihinsa perustuen, että Ikonen siirtyy ensi kaudeksi kasvattajaseuraansa Hyvinkään Tahkoon.

Kiteen Pallo yllätti miesten Superpesiksessä viime kaudella ja sijoittui viidenneksi. Seura on tällä hetkellä sarjassa sijalla 11 pistekeskiarvon ollessa 1,13. Pudotuspelipaikkaan on eroa keskiarvolla tarkasteltuna 0,17 pistettä. Viimeisenä pudotuspelijoukkueena on tällä hetkellä Kempeleen Kiri pistekeskiarvolla 1,30. Manse PP johtaa sarjaa.

Lähde: Yle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo